Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker

Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker - Walter Palm | Fthsonline.com

...zijn literaire verdiensten is hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau ... Wakker worden met slapende handen | Mens en Gezondheid ... ... . Over 'Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker' van Walter Palm voor NBD / Biblion, 7 maart 2019: Deze lange titel van Walter Palm (Curaçao, 1951) behelst een herdruk van diens gelijknamige verzamelde gedichten met Nederlandstalig materiaal (verschenen in 2002), nu aangevuld door 10 gedichten alleen in het Engels en 7 in het Papiaments mét NL vertaling. Over 'Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker' van Walte ... Zoekresultaten voor "Met lege handen ging ik slapen, met ... ... . Over 'Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker' van Walter Palm voor NBD / Biblion, 7 maart 2019: Deze lange titel van Walter Palm (Curaçao, 1951) behelst een herdruk van diens gelijknamige verzamelde gedichten met Nederlandstalig materiaal (verschenen in 2002), nu aangevuld door 10 gedichten alleen in het Engels en … Over Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker schreef Pim Heuvel: «Rijke aanwinst van Nederlandstalige poëzie. In de moderne Nederlandse poëzie ben ik nog geen bundel tegengekomen die zozeer de aandacht verdient van lezers van diverse pluimage of die n...

INFORMATIE

AUTEUR
Walter Palm
DIMENSIE
8,70 MB
BESTANDSNAAM
Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker.pdf

OMSCHRIJVING

Walter Palm schrijft gedichten in het Papiaments, het Engels en het Nederlands. De eerste uitgave van Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker bundelde bijna honderd Nederlandstalige gedichten. Deze editie uit 2018 is uitgebreid met een selectie uit zijn Engelstalige gedichtenbundel Winds of Words en uit de Papiamentstalige poëziealbum Un boka di poesia. De Papiamentstalige gedichten zijn voor deze heruitgave door de auteur vertaald in het Nederlands. Nieuw zijn ook vier Engelstalige gedichten die niet eerder in boekvorm zijn gepubliceerd, en een inleiding van de auteur over vijf thema´s in Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker.Over de eerste editie van Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker schreef Pim Heuvel: 'Rijke aanwinst van Nederlandstalige poëzie. In de moderne Nederlandse poëzie ben ik nog geen bundel tegengekomen die zozeer de aandacht verdient van lezers van diverse pluimage of die nu in het Europese deel of het Antilliaanse deel van het Koninkrijk wonen.'Walter Palm is in 1951 op Curaçao geboren als telg van de bekende Curaçaose muziekfamilie Palm. Op twintigjarige leeftijd debuteerde hij met poëzie in het Antilliaanse literaire tijdschrift Watapana.Werk van Walter Palm is opgenomen in de prestigieuze 'Spiegel van de moderne Nederlandse en Vlaamse dichtkunst', de literaire eregalerij van alle belangrijke moderne Nederlandstalige dichters. Behalve Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker verschenen van hem de dichtbundels Sierlijke golven krullen van plezier en Een serenade voor mijn Shéhérazade. Mede vanwege zijn literaire verdiensten is hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Wil je het boek lezen?Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Walter Palm. Lezen Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN