Beeldschoon water

Beeldschoon water - B. Boivin | Fthsonline.com

...nderwaterfotograaf Willem Kolvoort. Het boek bevat een ingevoegd blad met kaarten van ... Samen werken aan beeldschoon water - Natuur en ... ... ... Met Beeldschoon Water brengen we op aantrekkelijke wijze de onderwaterwereld onder de aandacht. In Drenthe is de afgelopen jaren een aantal unieke producten ontwikkeld, die u laten zien hoe het gesteld is met de kwaliteit van de Drentse wateren. Voor de campagne Beeldschoon Water Groningen is een serie unieke onderwaterfoto's gemaakt in beken en waterlopen in de provincie Groningen. Met de campagne vragen de waterschappen Hunze & Aa's en Noorderzijlvest, de gemeent ... Drenthe - Beeldschoon water ... . Met de campagne vragen de waterschappen Hunze & Aa's en Noorderzijlvest, de gemeente Groningen en de Natuur en Milieufederatie Groningen aandacht voor waterkwaliteit. Bovendien is het een oproep aan iedereen om ons water schoon te houden. Beeldschoon water laat u op een overgetelijke manier kennismaken met de Drentse beken, sloten, kanalen, meren en vennen. U ziet ze niet alleen boven water, maar ook onder de waterspiegel. Op initiatief van de Milieufederatie Drenthe en Stichting Het Drentse Landschap heeft onderwaterfotograaf Willem Kolvoort de fascinerende Drentse onderwaterwereld in beeld gebracht. Exact matches only . Hidden label . Hidden label Tagarchieven: Willem Kolvoort-Beeldschoon Water. De Loop van de Drentsche Aa: etappe 3. Geplaatst op 23/05/2013 door Jan. Van Amen naar Grolloo: 10 kilometer Vanuit het café De Amer in Amen loop je zo de 19e eeuw in. Een graspad langs een oude houtsingel met oude eiken brengt je naar het beekdalletje van het Amerdiep. Beeldschoon water. Dat heeft de provincie zelf in de hand, aangezien er geen beken zijn die van elders binnenstromen. In Drenthe hebben boeren, burgers, bedrijven en overheden hard aan de waterkwaliteit gewerkt. Hoe Beeldschoon is het Drentse water? In 2007 ging Willem Kolvoort het Drentse water in om foto's te maken van de Drentse beken. Dit in opdracht van de Natuur en Milieufederatie Drenthe en Stichting Het Drentse Landschap om te laten zien hoe het gesteld was met de waterkwaliteit in Drenthe. Beeldschoon Water brengt dit schitterend in beeld. De tientallen waterplanten, waterdieren en onderwaterlandschappen op de foto's illustreren het bijzondere verhaal. De campagne vraagt tevens aandacht van de Groningers om mee te helpen het water schoon te houden. BEELDSCHOON WATER opdracht: schrijven teksten voor fotoboek opdrachtgever: Milieufederatie Drenthe. De Milieufederatie Drenthe gaf onderwaterfotograaf Willem Kolvoort de opdracht om het leven onder water in de Drentse beken te fotograferen. Zo kon het gebeuren dat Kolvoort op een dag in april 2006 aan de oever van het Amerdiep bij Ekehaar stond. Sneek - Op initiatief van Streekwurk Zuidwest Friesland en de Friese Milieu Federatie, in samenwerking met de gemeente Súdwest-Fryslân...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Boivin
DIMENSIE
6,10 MB
BESTANDSNAAM
Beeldschoon water.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek bevat ruim 120 foto's van onderwaterfotograaf Willem Kolvoort. Het boek bevat een ingevoegd blad met kaarten van vier wandelingen en twee fietstochten langs beken in Drenthe.

Wil je het boek lezen?Beeldschoon water in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Boivin. Lezen Beeldschoon water Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN