DE STILTE VAN OPA

DE STILTE VAN OPA - Hans Stolp | Fthsonline.com

...eciale... De stilte van opa (2) Afdrukken Gegevens Hoofdcategorie: Boeken Categorie: Alle boeken ... Nivoz | Stilte, geen storm ... . De verhalen die opa vertelt raken Thomas diep: hij kan ze allemaal zomaar navertellen. Het verhaal over opa's speciale vriend, bijvoorbeeld het verhaal over de verschillende stiltes die er zijn. Maar opa ... De stilte van opa Afdrukken Gegevens Hoofdcategorie: Boeken Categorie: Kinderboeken. De verhalen die opa vertelt raken Thomas diep: hij kan ze allemaal zomaar navertellen. Het verhaal over opa's speciale vriend, bijvoorbeeld het verhaal over de verschillende stiltes ... bol.com | De stilte van eenzaamheid | 9789020535846 ... ... . Het verhaal over opa's speciale vriend, bijvoorbeeld het verhaal over de verschillende stiltes die er zijn. Maar opa ... De Stilte van Opa Afdrukken Gegevens Hoofdcategorie: Boeken Categorie: Alle boeken De titel van het boek is 'achter de stilte' en de auteur van het boek is Beate Teresa Hanika. Het boek is uitgegeven in2010 door uitgeverij Lemniscaat. Ik heb van dit boek de 1e druk gelezen. ... De opa van Justine. Hij ruikt altijd naar wijn en kaas , en is erg oud. De stilte van opa (2) ... De verhale...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Stolp
DIMENSIE
9,43 MB
BESTANDSNAAM
DE STILTE VAN OPA.pdf

OMSCHRIJVING

De verhalen die opa vertelt raken Thomas diep: hij kan ze allemaal zomaar navertellen. Het verhaal over opa's speciale vriend, bijvoorbeeld het verhaal over de verschillende stiltes die er zijn. Maar opa vertelt vooral aan Thomas, dat de dood helemaal niet erg is.Dan ga je immers weer terug naar huis? Thomas zit naast het bed van opa, als deze terugkeert naar huis. Hij is helemaal niet bang, en eigenlijk is hij blij voor opa, want nu mag opa eindelijk naar huis.

Wil je het boek lezen?DE STILTE VAN OPA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Stolp. Lezen DE STILTE VAN OPA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN