De Tijd Van Je Leven

De Tijd Van Je Leven - Joel Osteen | Fthsonline.com

...je nu spaart en straks pas krijgt.. De tijd van je leven ... bol.com | Mens en bedrijf - De tijd van uw leven, Ron ... ... . Begint hier. En nu. Want je pensioen is het geld dat je nu spaart en straks pas krijgt.. Dat lijkt ver weg. Maar als je nu die baan krijgt, een huis koopt of gaat trouwen, heeft dat direct invloed op later. Resultaten Tijd van je leven. Eenzaamheid bij ouderen is een groot probleem. Uit onderzoek blijkt dat in West-Brabant 47% van de ouderen zich eenzaam voelt. De GGD West-Brabant heeft samen met de Nieuwe Veste en ... bol.com | De mooiste tijd van ons leven, Claire Lombardo ... ... . De GGD West-Brabant heeft samen met de Nieuwe Veste en Posh Productions een project ontwikkeld om eenzaamheid tegen te gaan. De tijd van je leven 15e druk is een boek van Ron Witjas uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058718006 Meer werk doen in minder uren, tijd vinden voor familie, sport, hobby's en daarbij een ontspannen levensgevoel hebben: wie wil dat niet? Maar tussen droom en daad staat een klok in de weg en die geeft je slechts 24 uur per da...

INFORMATIE

AUTEUR
Joel Osteen
DIMENSIE
11,85 MB
BESTANDSNAAM
De Tijd Van Je Leven.pdf

OMSCHRIJVING

Droom je wel eens van een meer bevredigend leven? Streef je naar een betere baan, een sterker huwelijk, een gelukkiger gezinsleven? Zou je graag betere relaties willen hebben met familie en vrienden? Misschien wil je gewoon meer bereiken en een duurzame erfenis voor volgende generaties achterlaten?Als jij bent zoals de meeste mensen, dan heb je vast al een lijst gemaakt waarop je je plannen en dromen geschreven hebt. Je kunt echter niet nastreven wat echt belangrijk voor je is, omdat je dagen volgepropt zijn met de eisen van dagelijkse routines en andermans prioriteiten.Hoe kun je losbreken en het volle potentieel gaan ervaren dat God voor jou bedoeld heeft? Het antwoord ligt in een eenvoudig, maar diepgaand proces dat de manier waarop je over je leven denkt zal veranderen en je zal helpen om tot stand te brengen wat werkelijk belangrijk is. In dit ongecompliceerde boek, toont Joel Osteen je een weg om je leven te verbeteren waardoor je elke dag succes, vreugde en voldoening kunt ervaren! Als je de principes in dit boek gaat toepassen, zul je zeker DE TIJD VAN JE LEVEN gaan hebben!

Wil je het boek lezen?De Tijd Van Je Leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joel Osteen. Lezen De Tijd Van Je Leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN