De Wereld, Een Gebruiksaanwijzing

De Wereld, Een Gebruiksaanwijzing - Dirk Barrez | Fthsonline.com

...rdt de zin en onzin van globalisering in kaart gebracht ... Schrijvers: een gebruiksaanwijzing | www.okv.be ... . Inhoud en typering. Het leven een gebruiksaanwijzing is een roman over de details van het dagelijks leven, in de vorm van een portret van een Parijs flatgebouw en haar bewoners. De lezer wordt kamer voor kamer, van de zolder tot de kelder, door het gebouw geleid. Elke kamer krijgt een apart hoofdstuk, in totaal 99 stuks. Het leven een gebruiksaanwijzing. Chef d'oeuvre van een groot schrijver Zelfs al bij ve ... Ha-Joon Chang: 'Economie, de gebruiksaanwijzing ... ... . Chef d'oeuvre van een groot schrijver Zelfs al bij verschijning in 1978 was Het leven een gebruiksaanwijzing een instantklassieker, door Italo Calvino geroemd als 'de laatste grote gebeurtenis in de geschiedenis van de roman'. Plaats van handeling is een groot huis met vele verdiepingen in Parijs, waarbinnen Perec via allerlei literaire trapeze-effecten ... De wereld, een gebruiksaanwijzing | ISBN 9789054666356 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De wereld is nog niet om zeep. Maar we bewegen ons wel met rasse schreden in die richting. Vijf voor twaalf dus om ons te bezinnen over zaken als o...

INFORMATIE

AUTEUR
Dirk Barrez
DIMENSIE
6,24 MB
BESTANDSNAAM
De Wereld, Een Gebruiksaanwijzing.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld, een gebruiksaanwijzing is een praktische gids die je zonder omwegen de weg toont naar een andere wereld. Met verhelderende tekstblokken, grappige cartoons en een pittige vormgeving wordt de zin en onzin van globalisering in kaart gebracht.

Wil je het boek lezen?De Wereld, Een Gebruiksaanwijzing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dirk Barrez. Lezen De Wereld, Een Gebruiksaanwijzing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN