De zilveren lepel pasta

De zilveren lepel pasta - Jeske Decock | Fthsonline.com

...een boek gemaakt over 'de moeder van de Italiaanse keuken': pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen ... De zilveren lepel pasta - Bestek kopen? | BESLIST.nl ... ... . De Zilveren Lepel Pasta in bewaarblik (Hardcover). Deze bestseller verschijnt in een prachtige luxe bewaarblik, waardoor het cadeau geven van De... De Zilveren Lepel -Pasta - Italiaans kookboek ISBN 978-90-4. De zilveren lepel -pasta - italiaans kookboek isbn 978-90-475-1222-6 kleur : maat in cm: staat : goed, bijna niet gebruikt product De Zilveren Lepel Pasta - paperback. De samenstellers van 'De Zilveren Lepel' h ... De Zilveren Lepel Pasta, een walhalla voor de ... ... . De zilveren lepel -pasta - italiaans kookboek isbn 978-90-475-1222-6 kleur : maat in cm: staat : goed, bijna niet gebruikt product De Zilveren Lepel Pasta - paperback. De samenstellers van 'De Zilveren Lepel' hebben een nieuw boek gemaakt: 'De Zilveren Lepel Pasta'. Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. In Italië wordt De Zilveren Lepel al meer dan zestig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende als gevorderde koks echt Italiaans kunnen koken. Deze herziene editie van De Zilveren Lepel telt meer dan 2.000 eenvoudige en originele recepten. De Zilveren Lepel is een boek dat in Italië al meer dan 60 jaar wordt verkocht en van generatie op generatie wordt doorgegeven. De makers van dit standaardwerk hebben nu een nieuw boek gemaakt, dat puur en alleen over pasta gaat: 'Il Cucchiaio d'Argento - Pasta' oftewel De Zilveren Lepel - Pasta. De zilveren lepel pasta | ISBN 9789047512226 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De zilveren lepel pasta. Een heel boek vol met 350 recepten voor pastagerechten. In het boek wordt zowel droge als verse pasta gebruikt, en natuurlijk ook allerlei verschillende vormen. Na een korte inleiding over de geschiedenis van pasta begint het boek met recepten voor droge pasta. BESLIST.nl Vergelijk het ruime assortiment bestek van de beste merken & kwaliteit in alle stijlen en bestel goedkope aanbiedingen: profiteer van de laagste prijs online. De Zilveren Lepel is het standaardwerk voor de Italiaanse keuken. En pasta daarvan de basis. De Zilveren Lepel Pasta gaat juist daar op in. Een boekwerk gevuld met 360 pastagerechten en veel informatie over alle verschillende soorten pasta. Droge en verse pasta, lang, kort, gevuld en in alle vormen. Bijna 300 recepten zijn nieuw, de anderen vormen de populairste gerechten uit De zilveren lepel zelf. De inspiratie komt uit alle streken van Italië en voor elke gelegenheid vind je in dit boek fijne recepten. In de zilveren lepel wordt onderscheid gemaakt tussen verse en droge pasta. De samenst...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeske Decock
DIMENSIE
12,62 MB
BESTANDSNAAM
De zilveren lepel pasta.pdf

OMSCHRIJVING

In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over 'de moeder van de Italiaanse keuken': pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken.

Wil je het boek lezen?De zilveren lepel pasta in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeske Decock. Lezen De zilveren lepel pasta Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN