Volle oogst

Volle oogst - none | Fthsonline.com

...cover 1973)" te beoordelen Reactie annuleren ... Hoe moet je bloemkool kweken? | Bloemkool zaaien, planten ... ... . Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. De volle oogst - epiloog 165 Elisabeth Hense, Leonardo van den Berg, Maria van Boxtel Over de auteurs 170 Index van organisaties 172. 8 Voorwoord Ons landbouw- en voedselsysteem kraakt in zijn voegen. De extremen lijken de laatste jaren alleen ... Vijgenboom - Alles over planten, snoeien en oogsten - Vijg.nl ... . De extremen lijken de laatste jaren alleen maar groter geworden. Net ... Oogsten. Met een beetje mooi weer kun je eind juli de eerste courgette oogsten. Je kan ze het beste afknippen, dan heb je de minste kans dat je de plant beschadigt. Oogst ze als ze nog klein zijn, dan zijn ze het lekkerst. Kleine courgettes zijn zelfs lekker om als rauwkost te eten. Nieuwe Oogst: het laatste nieuws over veehouderij, akkerbouw, tuinbouw en regio. Actuele marktcijfers en vacatures in de agrarische sector. Het oogsten van herfstprei kan vanaf september tot december. Winterteelt van prei Winterprei is de laatste preivariant: enkel winterharde preirassen komen hiervoor in aanmerking. Je zaait winterprei in mei in ondiepe bakken of in volle grond, rekening houdend met de weersomstandigheden. Winterprei uitplanten kan tot begin augustus. Soms bij volle maan (macrobiotisch). Zie ook vendange tardive en - verte; ban de vendanges. Vroeg oogsten doe je wanneer het een hete zomer is geweest (2003). Het fruit is dan al rijp (tannine) en met met langer uitstellen van het oogsten, gaan alle zuren verloren...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Volle oogst.pdf

OMSCHRIJVING

Volle oogst 1e druk is een boek uitgegeven bij Arkel, Uitgeverij Jan van. ISBN 9789062240159 Volle oogst het verhaal van creatieve tuinders, eigenzinnige boeren, coöperatieve ondernemers en initiatiefrijke burgers die nieuwe voedselketens succesvol neer hebben gezet. Het vertelt hun motivatie en hun aanpak. Zo divers als hun verhalen zijn, de gemene deler is een volle oogst. Een zinvolle oogst en een zinvol bestaan, waar de menselijke maat weer het ijkpunt is en de connectie met de natuur en gemeenschap wordt gezocht. Volle oogst portretteert nieuwe tuinderijen en nieuwe boerenbedrijven, CSA's, zorgboerderijen, groentenabonnementen en voedselcoöperaties. Daarnaast wordt een meer theoretisch kader geschetst hoe deze zoektocht naar het juiste en het waardevolle inherent is aan onze menselijke natuur. Ook adresseert het boek hele praktische zaken als land, inkomen, arbeid en organisatievormen, wat kritische succesfactoren zijn om een onderneming te laten slagen.

Wil je het boek lezen?Volle oogst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Volle oogst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN