Zeilend Naar De Wildernis

Zeilend Naar De Wildernis - Elly Koopmans-Eijlders | Fthsonline.com

...t impala's en zebra ... De natuur voelt wild, maar er zijn veel tekenen die de wildernis minder wild maken ... Zeilend naar de wildernis: Amazon.co.uk: Elly Koopmans ... ... . Enerzijds is dat jammer. Anderzijds was hulp nooit echt ver weg. Na negen dagen varen we de wildernis uit en komen aan in een klein dorpje. Onze ouders zijn gerust, maar wij missen de wildernis al, die veel wilder voelt dan toen we er middenin zaten. De wildernis in van Jon Krakauer (boek, paperback, ISBN 9789044615623). In april 1992 lift de 24-jarige Chris McCandless naar Alaska om daar de wildernis in te trekken, met nie ... Zeilend naar de wildernis tweedehands kopen - €24.5 ... ... . In april 1992 lift de 24-jarige Chris McCandless naar Alaska om daar de wildernis in te trekken, met niet meer dan een... Filmweekend Naar de Wildernis De mooiste natuurfilms bij Podium Vlieland, reserveer je tickets online. film. Sinds een paar jaar weten we dat de mooiste bioscoop van Nederland op Vlieland staat. Samen met Podium Vlieland en Roots Magazine organiseert de Waddenvereniging twee filmweekenden op het eiland....

INFORMATIE

AUTEUR
Elly Koopmans-Eijlders
DIMENSIE
7,54 MB
BESTANDSNAAM
Zeilend Naar De Wildernis.pdf

OMSCHRIJVING

Tussen augustus 1995 en juli 1998 maken Dick en Elly Koopmans een grote zeilreis naar het noordwesten van het Amerikaanse continent. De reis begint met een tocht naar het zuiden. Ze passeren daarbij Gibraltar en de Canarische eilanden tot ze in Gambia aankomen. Daar varen ze een heel eind de Gambia-rivier op. Dit is een bijzondere ervaring die leidt tot ontroerende ontmoetingen met de plaatselijke bevolking. Dan begint de grote oversteek, waarna ze door het spannende Panama-kanaal varen. Via grote, machtige Noord-Amerikaanse steden als San Francisco en Vancouver belanden ze in de wildernis van Alaska, waar ze kennismaken mt de overweldigende natuur: de zalmtrek, de otters en natuurlijk de grizzlyberen.Dit boek zal een bron van inspiratie zijn voor zeilers en een avontuurlijke reisbeschrijving voor anderen. Elly en Dick Koopmans zeilen al jaren met hun kleine zeilschip over de wereldzeeën. De levendige schrijfstijl van Elly Koopman geeft je als lezer het gevoel bij hun reisbelevenissen aanwezig te zijn. Dick Koopmans vult het reisverhaal aan met praktische informatie over het maken van een grote zeilreis. Ook illustreerde hij het boek met schetsen, kaarten en vele prachtige kleurenfoto's.

Wil je het boek lezen?Zeilend Naar De Wildernis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elly Koopmans-Eijlders. Lezen Zeilend Naar De Wildernis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN