Bijna menselijk

Bijna menselijk - Alfred FidjestØL | Fthsonline.com

...ter werd het Julius want het bleek een mannetje ... Bijna menselijk - Van Stockum ... . Zijn jeugd was gecompliceerd, maar het kwam allemaal goed. Bijna Menselijk Zijn vader was gewelddadig en zijn moeder verstootte de chimpansee Julius (1979) toen hij pas zes weken oud was. Het was een voorbode van een bijzonder heftig leven, met geweld en eenzaamheid, maar gelukkig ook met liefde en een happy end: tegenwoordig leeft Julius als een tevreden alfamannetje en trotse vader van twee chimpansees in een gemeenschap van negen chimpansees. Bijna menselijk (Hardcover). Zijn vader was g ... Cycloop - Wikipedia ... . Bijna menselijk (Hardcover). Zijn vader was gewelddadig en zijn moeder verstootte de chimpansee Julius (1979) toen hij pas zes weken oud was. Het was... 'Bijna menselijk, biografie van Julius' door Alfred Fidjestøl - Onze prijs: €20,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. De cycloop, of minder gangbaar kykloop, (Oudgrieks: κύκλωψ - "rondoog", van: κύκλος - "cirkel" en ὤψ - "oog") is een figuur uit de Griekse mythologie.Cyclopen zijn woeste reuzen met maar één oog. Ze woonden bij elkaar op de hellingen van de vulkaan Etna op Sicilië, ver weg van de beschaafde wereld. Cyclopen zouden leven van de landbouw, veeteelt en hadden veel schapen. Bijna menselijk vertalen met een machine Google Translate is al jaren de onbetwiste bron voor iedereen die snel een tekst wil vertalen. Maar concurrenten van de vertaaldienst komen met steeds ......

INFORMATIE

AUTEUR
Alfred FidjestØL
DIMENSIE
9,14 MB
BESTANDSNAAM
Bijna menselijk.pdf

OMSCHRIJVING

Zijn vader was gewelddadig en zijn moeder verstootte de chimpansee Julius (1979) toen hij pas zes weken oud was. Het was een voorbode van een bijzonder heftig leven, met geweld en eenzaamheid, maar gelukkig ook met liefde en een happy end: tegenwoordig leeft Julius als een tevreden alfamannetje en trotse vader van twee chimpansees in een gemeenschap van negen chimpansees. Met groot enthousiasme probeert de Noorse schrijver Alfred Fidjestøl erachter te komen wat er omgaat in het hoofd van een chimpansee zoals Julius. Chimpansees zijn intelligente, sociale en empathische dieren, ze kunnen gebarentaal leren, samenwerken en plannen maken voor de toekomst, maar kunnen tegelijk ook wreed en meedogenloos zijn.Dit boek is geschreven volgens de methode van de moderne biografie, en daarmee onverwacht interessant en vermakelijk voor degenen die graag biografieën lezen. Met dit kleine verschil: dat het onderwerp van de biografie niet een mens is en dat ook nooit is geweest - nét niet.

Wil je het boek lezen?Bijna menselijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alfred FidjestØL. Lezen Bijna menselijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN