De ziekte van Kortjakje

De ziekte van Kortjakje - Mira Feticu | Fthsonline.com

...ne verhalen en een dichtbundel uit, voordat ze 'voor de liefde' naar Nederland kwam ... De ziekte van Kortjakje ūüďĖ De Leesclub van Alles ... . In Nederland kwam in 2012 haar eerste roman uit: Lief kind van mij. De ziekte van Kortjakje. Uitgever De Geus, Breda Verschenen 2013 ISBN 9789044523973 Kenmerken 188 pagina's, 20 cm. Recensies. We hebben 2 recensie(s) voor je gevonden op LiteRom.nl. Je kunt LiteRom bekijken via de computers in je lokale Biblio¬≠theek. Met je biblio¬≠theek¬≠pas kun je ook thuis inloggen. Bestel Ziekte van Kortjakje ... De ziekte van Kortjakje - NRC Webwinkel ... . Met je biblio¬≠theek¬≠pas kun je ook thuis inloggen. Bestel Ziekte van Kortjakje van Mira Feticu. Gratis verzending vanaf ‚ā¨19,95 14 dagen bedenktijd de samenstelling van de beroeps bevolking, door een toename van de belastingin het werk en van de ziekte drempel. De daling na 1978 wordt onder andere verklaard door de economische crisis en de werkloosheid. Gedacht wordt aan gezondheidsselectie door uitstroom van personeel met een hoog verzuim (via WW, WT en WAO) dat deels vervangen De herinneringen aan het Roemeni√ę van haar jeugd en de gedachte aan een kind blijven haar bezighouden. De gekte ligt op de loer. 'Moeder zijn, dat zou me normaler maken'. werk. Ziekte van Kortjakje. Auteur(s) Mira Feticu Redacteur(s) Ad van den Kieboom. NUR code(s) 301 Literaire roman, novelle Imprint(s) De Geus Uitgever(s) ... Een jonge vrouw die zich niet thuis voelt in een nieuwe taal en een nieuwe cultuur vervreemdt van haar echtgenoot. Ze droomt van de liefde, van hun lichamen tegen elkaar. Ze wil een kind met hem. Maar haar man wil geen kinderen, zelfs haar wil hij niet meer. `Soms denk ik dat de liefde is achtergebleven in Boekarest, dat ik haar als een verdwaald stuk bagage op de lopende band van het ... Ziekte van Kortjakje. Een jonge vrouw die zich niet thuis voelt in een nieuwe taal en een nieuwe cultuur vervreemdt van haar echtgenoot. Ze droomt van... De ziekte van Kortjakje - Mira Feticu (paperback) (‚ā¨ 19,50) Ziekte van Kortjakje - Mira Feticu (e-book) (‚ā¨ 7,49) De Ziekte van Kortjakje - Mira Feticu (2013) mijn stem. 3,00 (2) 2 stemmen . Nederlands Psychologisch . 192 pagina's Eerste druk: De ... De ziekte van Kortjakje. Overtuigend portret van een verwarde vrouw De ziekte van Kortjakje is Mira Feticu's tweede Nederlandse roma...

INFORMATIE

AUTEUR
Mira Feticu
DIMENSIE
7,49 MB
BESTANDSNAAM
De ziekte van Kortjakje.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge vrouw die zich niet thuis voelt in een nieuwe taal en een nieuwe cultuur vervreemdt van haar echtgenoot. Ze droomt van de liefde, van hun lichamen tegen elkaar. Ze wil een kind met hem. Maar haar man wil geen kinderen, zelfs haar wil hij niet meer. `Soms denk ik dat de liefde is achtergebleven in Boekarest, dat ik haar als een verdwaald stuk bagage op de lopende band van het vliegveld heb laten liggen. Als ze een oudere man ontmoet die haar belangstelling voor literatuur en filosofie deelt, ontstaat er een bijzondere erotische verhouding. Ondertussen blijft ze ongelukkig in haar huwelijk. De herinneringen aan het Roemeni√ę van haar jeugd en de gedachte aan een kind blijven haar bezighouden. De gekte ligt op de loer. `Moeder zijn, dat zou me normaler maken .

Wil je het boek lezen?De ziekte van Kortjakje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mira Feticu. Lezen De ziekte van Kortjakje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN