Last van Vergetelijkheid

Last van Vergetelijkheid - Tineke van Sleen | Fthsonline.com

...ave New Books. LAST VAN VERGETELIJKHEID Dementie rukt op ... Synoniemen van vergetelheid; ander woord voor vergetelheid ... ... . Nederland telt nu zo n 260.000 mensen met dementie, PDDUGLWDDQWDO]DOVWHUNVWLMJHQ :DQQHHURQGHU]RHNHUVJHHQEHKDQGHOPHWKRGH of medicijn ontdekken loopt het aantal mensen met dementie op tot een half miljoen rond het jaar 2040, luidt de schatting van het ministerie van Volksgezondheid. Last van Vergetelijkheid | ISBN 9789402168884 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Woensdagavond 29 ja ... Interactieve avond over 'Last van vergetelijkheid' in de ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Woensdagavond 29 januari geeft Tineke van Sleen in de Bibliotheek IJsselstein een interactieve lezing naar aanleiding van haar boek 'Last van vergetelijkheid', voor iedereen die in zijn of haar omgeving te maken heeft met dementie. Last van Vergetelijkheid communicatie vanuit je hart. Tineke van Sleen . Een positieve fysieke benadering mét compassie, daar gaat het om. Laten we kijken: wat kun je nog wel? Denk altijd maar: PAC! De Positieve Aanpak in Communicatie! Uiteindelijk maken we samen het verschil.' ... IJsselstein - 18 januari 2020 - Woensdagavond 29 januari geeft Tineke van Sleen in de Bibliotheek IJsselstein een interactieve lezing naar aanleiding van haar boek 'Last van vergetelijkheid', voor iedereen die in zijn of haar omgeving te maken heeft met dementie. Woensdagavond 29 januari geeft Tineke van Sleen in de Bibliotheek IJsselstein een interactieve lezing naar aanleiding van haar boek 'Last van vergetelijkheid', voor iedereen die in zijn of haar omgeving te maken heeft met dementie. Dementie heeft grote en ernstige gevolgen voor onder meer geheugen, taal en begrip en dus voor de communicatie. In deze interactieve lezing geeft Tineke van ... WINACTIE De erfenis van mijn moeder. 14 juni 2017 'Jij kunt gewoon nog wel werken!' Over Els en haar bijstand. 24 juli 2017. Recente reacties. Ellen Sommer op Wel of niet online daten? Desiree op Wel of niet online daten? Desiree op Verplichte AOV? ... Last van Vergetelijkheid ... als synoniem van een ander trefwoord: nalatigheid (zn): achteloosheid, laksheid, negligentie, nonchalance, omissie, onachtzaamheid, vergetelheid, verzuim, zorgeloosheid. woordverbanden van 'vergetelheid' grafisch weergegeven. in de lijst met antoniemen (woorden met een tegengestelde betekenis): Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Last van vergetelijkheid? Deel op FB; T...

INFORMATIE

AUTEUR
Tineke van Sleen
DIMENSIE
5,99 MB
BESTANDSNAAM
Last van Vergetelijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Last van Vergetelijkheid 1e druk is een boek van Tineke van Sleen uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402168884 Een positieve fysieke benadering mét compassie, daar gaat het om. Laten we kijken: wat kun je nog wel? Denk altijd maar: PAC! De Positieve Aanpak in Communicatie! Uiteindelijk maken we samen het verschil.' Tineke van SleenWaarom zijn we toch geneigd ons te concentreren op wat iemand met dementie niet meer kan, vraagt Tineke zich af. Wat als we ons gaan richten op de vermogens van wat iemand nog wél kan? Als we de interactie proberen te verbeteren?Of u nu zorg draagt voor een geliefde of zorg verleent als professional, communicatie met uw naaste met dementie komt na het lezen van dit boek recht vanuit uw hart!

Wil je het boek lezen?Last van Vergetelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tineke van Sleen. Lezen Last van Vergetelijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN