De Gezonde Voedingswijzer

De Gezonde Voedingswijzer - Kirsten Hartvig | Fthsonline.com

...ngscentrum helpt je graag! Het is een persoonlijk account met een aantal handige tools zoals de Eetmeter, de BMI-meter en de Caloriechecker ... bol.com | De complete voedingswijzer, Onbekend ... ... . Test jezelf, ontvang direct advies en houd bij hoe je eetpatroon en gewicht zich ontwikkelen. De Voedingswijzer is 2 keer zo dik als het zusje De Supplementenwijzer. Deze uitgebreide encyclopedie is een hardcover, waardoor dit naslagwerk jaren mee kan gaan om je te helpen je gezondheid te verbeteren. Naar mijn idee zou dit boek eigenlijk bij iedereen in de kast moeten staan, ook bij artsen en therapeuten. Ook heel gezond zijn granen al ... bol.com | De voedingswijzer | 9789492665058 | Juglen Zwaan ... ... . Naar mijn idee zou dit boek eigenlijk bij iedereen in de kast moeten staan, ook bij artsen en therapeuten. Ook heel gezond zijn granen als volkoren brood, volkoren pasta's, zilvervliesrijst en gerst. Couscous is al weer veel minder gezond en echt ongezond is wit brood, witte rijst en wit beschuit: kortom: de witte producten. Wees dus verstandig en eet gezond met de voedingswijzer! Benieuwd of je eetpatroon en gewicht gezond zijn? Mijn Voedingscentrum helpt je graag! Het is een persoonlijk account met een aantal handige tools zoals de Eetmeter, de BMI-meter en de Caloriechecker. Test jezelf, ontvang direct advies en houd bij hoe je eetpatroon en gewicht zich ontwikkelen. De Schijf van Vijf staat vol gezonde producten om uit de kiezen. We maken onderscheid tussen de Schijf van Vijf-producten en producten buiten de Schijf van Vijf. De producten buiten de Schijf van Vijf zijn opgedeeld in dagkeuzes en weekkeuzes. Een dagkeuze is iets kleins wat je elke dag niet vaker dan 3 tot 5 keer kiest. Dierenarts en eigenaar van het merk Carnivoer Erwin van Gijtenbeek geeft opnieuw de online lezing over gezonde honden-en kattenvoeding. Hij legt hierin uit op welke manier gezondheidsklachten bij honden en katten ontstaan en hoe ze voorkomen kunnen worden. Via de chat-functie kunnen er vragen worden gesteld door de deelnemers. De … De maaltijdwijzer Bij dit boek hoort een aparte bijlage De maaltijdwijzer. Dit is een los boek waarmee een eigen, gezond en gebalanceerd menu op maat is samen te stellen. Met De maaltijdwijzer kies je eenvoudig op basis van koolhydraten, eiwitten en groenten je maaltijd. GEZOND HONDENVOER; De Voedingswijzer; Het hangt van de voeding af! Niet alleen de kwaliteit en de hoogwaardige ingrediënten van de voeding zijn van belang - net zo belangrijk is het activiteitsniveau van de hond, leeftijd, temperament, ras en het seizoen. Niet alleen...

INFORMATIE

AUTEUR
Kirsten Hartvig
DIMENSIE
4,70 MB
BESTANDSNAAM
De Gezonde Voedingswijzer.pdf

OMSCHRIJVING

Als we het hebben over het tellen van de calorieën dan denkt u ongetwijfeld meteen aan het controleren van het aantal calorieën dat u binnenkrijgt. Het probleem is vaak dat voedsel dat calorie-arm is in veel gevallen ook heel weinig voedingswaarde bevat. Met De gezonde voedingswijzer kunnen de 'goede calorieën' uitgezocht worden. Hiermee worden die calorieën bedoeld die verkregen worden uit voedsel dat rijk is aan de voedingsstoffen die van essentieel belang zijn voor ons lichaam om gezond te blijven. Het unieke puntensysteem van Kirsten Hartvig geeft de maximale voedingswaarde aan en houdt tegelijkertijd de calorieën in de gaten. Een belangrijke gids voor iedereen die op zijn gewicht wil letten maar daarbij ook gezond wil blijven.

Wil je het boek lezen?De Gezonde Voedingswijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kirsten Hartvig. Lezen De Gezonde Voedingswijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN