God bestaat niet en Jezus is zijn zoon

God bestaat niet en Jezus is zijn zoon - Klaas Hendrikse | Fthsonline.com

...ehinderd wordt door bescheidenheid, hebben we gisteren weer in de krant kunnen lezen, voor wie het nog niet wist ... Is Jezus God? Heeft Jezus ooit beweerd dat Hij God is? ... . Vanwege het verschijnen van zijn boekje over Jezus staat hij nu in de belangstelling. God bestaat niet en Jezus is zijn zoon. Auteur:Klaas Hendrikse. ... Samenvatting. Na het uitkomen van zijn vorige boek, het succesvolle Geloven in een God die niet bestaat, werd hem veelvuldig de volgende ... die proberen hun weg te zoeken in de overtuiging dat er niet niets is, en die eerder geneigd zijn om te gelo ... 'Zonder mensen is God nergens' | De Volkskrant ... ... die proberen hun weg te zoeken in de overtuiging dat er niet niets is, en die eerder geneigd zijn om te geloven in iets dan in wat in ... Bestel God bestaat niet en Jezus is zijn zoon Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Maar naast die Bijbels-theologische Jezus, wat weten we echt over zijn bestaan, ... de dood en de verrijzenis van de Zoon van God. En daar hebben zij geen bewijs voor nodig. Vrijdag 12 Januari 2018 ... We moeten nooit vergeten dat we geen rechtstreekse woorden Jezus ontvangen hebben en dat het niet onmiddellijk duidelijk is welke van zijn ... God bestaat niet en Jezus is zijn zoon. Christus voor atheïsten [Recensie] "Christelijk gesproken heeft het christendom enorme mazzel gehad." Deze woorden zijn een citaat uit het nieuwste boek van Klaas Hendrikse, vrijzinnig predikant in Middelburg en Zierikzee en... Klaas Hendrikse was PKN-dominee in Middelburg en Zierikzee. In 2006 deed hij in diverse media uitspraken over het niet bestaan van God, waardoor hij landelijk in de belangstelling kwam te staan. In 2007 publiceerde hij het boek Geloven in een god die niet bestaat. In 2011 verscheen het boek God bestaat niet en Jezus is zijn zoon. Als zou blijken dat Jezus niet echt heeft bestaan, zou het christendom zoals wij dat kennen ernstig beschadigd raken en misschien zelfs tot een einde komen." Maar ook buiten de kerkmuren om is de vraag of Jezus echt bestaan heeft, relevant, vindt Lietaert Peerbolte. God bestaat niet en Jezus is zijn zoon Klaas Hendrikse . Na het uitkomen van zijn vorige boek, het succesvolle Geloven in een God die niet bestaat, werd hem veelvuldig de volgende vraag gesteld: En Jezus dan? Eigenlijk had Klaas Hendrikse geen zin om een boek over Jezus te schrijven: Er is over hem al meer geschreven dan een mens in zijn leven ... Jezus Christus of Jezus van Nazareth (betekenis naam: Jezus; Verlosser. Christus; Gezalfde) was een bijzondere Joodse man die ongeveer tweeduizend jaar geleden leefde. Volgens het christendom is Hij de Zoon van God. In de islam gelooft men dat Jezus (daar kennen ze hem ook wel als Isa) een profeet (boodschapper van God) was, maar wordt Hij niet als de Zoon van God gezien....

INFORMATIE

AUTEUR
Klaas Hendrikse
DIMENSIE
5,83 MB
BESTANDSNAAM
God bestaat niet en Jezus is zijn zoon.pdf

OMSCHRIJVING

Na het uitkomen van zijn vorige boek, het succesvolle Geloven ineen God die niet bestaat, werd hem veelvuldig de volgende vraaggesteld: En Jezus dan? Eigenlijk had Klaas Hendrikse geen zin omeen boek over Jezus te schrijven: Er is over hem al meer geschrevendan een mens in zijn leven kan lezen. Uiteindelijk ging hij overstagen aan de slag met de vraag: Hoe heeft het vroeger toch metmensen zó kunnen gaan dat het met Jezus kon gaan zoals het isgegaan, hoe is het gekomen dat het daarna is gegaan zoals het isgegaan, en hoe gaat het nu met ons? Dit boek is geschreven voormensen die zichzelf niet als ongelovig beschouwen, die proberenhun weg te zoeken in de overtuiging dat er niet niets is, en dieeerder geneigd zijn om te geloven in iets dan in wat in kerkenGod wordt genoemd. Zij zullen er, zo hoopt de auteur, doorgeholpen worden om hun eigen geloofsweg te gaan.

Wil je het boek lezen?God bestaat niet en Jezus is zijn zoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klaas Hendrikse. Lezen God bestaat niet en Jezus is zijn zoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN