Het ministerie van Werkplezier

Het ministerie van Werkplezier - Ilse Ceulemans | Fthsonline.com

...dige humor fileert Ilse Ceulemans de vreemde gewoontes op en rond het kantooreiland ... Het Ministerie van werkplezier (e-Book) - Ilse Ceulemans ... ... . Het Ministerie van Werkplezier. 600 vind-ik-leuks. Het Ministerie van Werkplezier Het ministerie van Werkplezier (Paperback). Ilse Ceulemans, fulltime journaliste, werd op een dag gebeld door de kleuterjuf van haar dochter. Waarom... In 'Het Ministerie van Werkplezier' toont ze waar ze zitten, de energiezuigers en de stoorzenders van de werkvloer. Met de frisse blik van de buitenstaander en de nodige humor fileert Ilse Ceuleman ... Het ministerie van werkplezier - Ilse Ceulemans ... ... . Met de frisse blik van de buitenstaander en de nodige humor fileert Ilse Ceulemans de vreemde gewoontes op en rond het kantooreiland. Ze was haar werk niet beu, maar er waren te veel 'plezierbedervers', die ze in 'Het ministerie van werkplezier' doorlicht. Daarin rekent ze ook af met tal van managementpraktijken en leiderschapskwalen, terwijl haar man Serge Ornelis nota bene training geeft in leiderschap en communicatie. Hij sust dat veel managersgedr...

INFORMATIE

AUTEUR
Ilse Ceulemans
DIMENSIE
8,53 MB
BESTANDSNAAM
Het ministerie van Werkplezier.pdf

OMSCHRIJVING

Ilse Ceulemans, fulltime journaliste, werd op een dag gebeld door de kleuterjuf van haar dochter. Waarom werd het meisje steeds te laat opgehaald in de naschoolse opvang? Ilse ging minder werken en schreef er een artikel over dat massaal werd gedeeld op sociale media, omdat veel jonge ouders zich herkenden in haar verhaal.Kun je echt uit de ratrace stappen? Waarom krijgen zoveel mensen een burn-out? En waar is het werkplezier gebleven? Ilse Ceulemans zoekt samen met Serge Ornelis, die al meer dan twintig jaar mensen traint in conflictbeheersing, leiderschap en timemanagement, uit hoe het anders kan. Ilse vertrekt vanuit haar persoonlijke verbazing tijdens haar loopbaan binnen de media. Ze schetst met humor de vreemde gewoontes in onze werkcultuur. Serge vult aan vanuit zijn expertise als coach voor managers. Waarom willen we alles in regeltjes gieten? Is de flexibele werknemer een mythe? Hoe ver mag macht gaan? En waarom gebruikt een manager jargon?Een boek over hoe je je werk anders kunt organiseren, zodat je leven niet aan kwaliteit hoeft in te boeten en je je ambities toch kunt omarmen.

Wil je het boek lezen?Het ministerie van Werkplezier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ilse Ceulemans. Lezen Het ministerie van Werkplezier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN