Jouw leefstijl formule

Jouw leefstijl formule - Wenske Pasman | Fthsonline.com

...goeroes, hypes en 'one size fits all' oplossingen ... Jouw leefstijl formule voor meer ... - Boekwinkeltjes.be ... . Jouw leefstijl formule (eBook) Wenske Pasman is een geweldige auteur. Download en lees het boek Jouw leefstijl formule op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Jouw leefstijl formule in PDF, ePUB, MOBI. Vergeet de nieuwste voedingstrends, gezondheidsclaims of strikte leefregels. 'Jouw Leefstijl Formule' koop je bij de boekhandel en online boekenwinkels. www.WenskePasman.nl. Category Howto & Style; Sh ... Jouw leefstijl formule door Wenske Pasman ... . www.WenskePasman.nl. Category Howto & Style; Show more Show less. Jouw leefstijl formule voor meer energie, plezier en tijd voor jezelf. Wenske Pasman . Vergeet de nieuwste voedingstrends, gezondheidsclaims of strikte leefregels. Vergeet het vergelijken met anderen en hun euforische succesverhalen. Vergeet het ... Denk hierbij aan voeding, bewegen, leefstijl, mindset, relaties en plekken waar je regelmatig bent.Wanneer je een balans creëert tussen deze drie, zul je merken dat je ook andere keuzes gaat maken. Je leven zal stap voor stap veranderen. 'De YES-formule. In drie stappen naar jouw mooiste leven'. Jouw Leefstijl Consultant. Calorieën tellen, ellenlange eetdagboeken invullen, eten is een functie geworden maar je geniet niet meer, teleurstelling als je op de weegschaal staat of in de spiegel kijkt, geen energie hebben, geen doel meer hebben en bezwijken voor troostvoedsel en bankhangen. Wenske Pasman is leefstijlcoach, schrijver van Jouw Leefstijl Formule en wars van geluksgoeroes, gezondheidshypes en 'one size fits all' oplossingen. In deze interactieve lezing neemt ze ons mee in haar persoonlijke zoektocht naar een gezond en gelukkige leefstijl en de ontwikkeling van Jouw Leefstijl Formule. Jouw leefstijl formule: voor meer energie, plezier en tijd voor jezelf | Wenske Pasman | ISBN: 9789492500021 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Compre o livro Jouw leefstijl formule: voor meer energie, plezier en tijd voor jezelf na Amazon.com.br: confira as ofertas para livros em inglês e importad...

INFORMATIE

AUTEUR
Wenske Pasman
DIMENSIE
12,32 MB
BESTANDSNAAM
Jouw leefstijl formule.pdf

OMSCHRIJVING

Vergeet de nieuwste voedingstrends, gezondheidsclaims of strikte leefregels. Vergeet het vergelijken met anderen en hun euforische succesverhalen. Vergeet het gevoel dat je niet genoeg bent of onvoldoende weet. Vergeet het frustrerende gevecht tegen jezelf!Wenske Pasman is wars van goeroes, hypes en 'one size fits all' oplossingen. Te midden van alle mogelijkheden die er zijn, moedigt ze je aan tot hoogstpersoonlijk maatwerk, om te ontdekken wat werkelijk werkt voor jou.Wenske beschrijft hoe ze op haar 27ste een burn out kreeg en vervolgens op zoek gaat naar de invulling voor een gezond en gelukkig leven. Uit haar zoektocht en persoonlijke experimenten ontwikkelde ze een unieke, simpele en bijzonder doeltreffende methode: Jouw Leefstijl Formule.Aan de hand van oefeningen en heldere stappen, ontdek je in Jouw Leefstijl Formule hoe jouw behoeften in voeding, energie en ontspanning de basis vormen voor je eigen, krachtige leefstijl. Een leefstijl die 100% bij jou past en waarmee je meer energie, plezier en tijd voor jezelf ervaart dan ooit tevoren.Een boek met haalbare en eenvoudig toe te passen formule;Bevat de nieuwste inzichten op lifestyle gebied, onderbouwd met ervaringsverhalen en recente onderzoekscijfers.Een verademing voor iedereen die is stukgelopen op de gehypte wereld van superfoods en gewoon weer eens wil genieten van een broodje kaas.Speciaal voor bakfietsmoeders en ploetervrouwen die aan rust toe zijn. Wenske Pasman (1983) is leefstijlcoach en ondernemer. Jouw Leefstijl Formule is haar eerste boek. Als jong meisje droomde Wenske ervan een redder in nood te zijn en de wereld liefdevoller en rechtvaardiger te maken. Nu helpt ze vrouwen in het hervinden van hun energie, kracht en vertrouwen. Want alleen wanneer je zelf - zo is haar rotsvaste overtuiging - goed in je vel zit kun je een betekenisvolle bijdrage leveren aan anderen en de wereld om je heen. Wenske is getrouwd met haar jeugdliefde en trotse moeder van een zoon. Ze geniet van kleine en grote avonturen met haar gezin en koestert het geluk in elk moment.

Wil je het boek lezen?Jouw leefstijl formule in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wenske Pasman. Lezen Jouw leefstijl formule Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN