Keerpunt

Keerpunt - Koenraad de Wolf | Fthsonline.com

... worden bevorderd en gelijke zeggenschap van allen over hun toekomst binnen bereik kan worden ... home - Keerpunt Financieel Advies ... . Hoe gaan we om met de naderende bevolkingskrimp? Nederland staat op een keerpunt. Na een lange periode van groei stevenen we voor het eerst in eeuwen af op een periode van krimp. In Drenthe moet alweer een basisschool de deuren sluiten omdat er onvoldoende kinderen zijn, terwijl in het westen veel jonge gezinnen de oude binnensteden weer opzoeken. Word ook lid van Keerpunt '74! Aanmelden. Verkiezingsprogramma 2018 - 2022. Onze standpunte ... Keerpunt - Over Keerpunt ... . Word ook lid van Keerpunt '74! Aanmelden. Verkiezingsprogramma 2018 - 2022. Onze standpunten zijn verwoord in ons verkiezingsprogramma. Wij zijn geen partij die zich verschuilt achter open deuren one-liners en hebben onze visies met betrekking tot de diverse beleidsterreinen dus uitvoerig beschreven. 2 juni 2020. ASR Nederland N.V. (a.s.r.) en Nationale-Nederlanden zijn voornemens de joint venture Keerpunt B.V. (Keerpunt) per oktober 2020 te splitsen en ieder een deel op te nemen in hun eigen organisatie.Beide verzekeraars zijn voor vijftig procent aandeelhouder van de specialist op het gebied van arbodienstverlening, casemanagement, re-integratie en duurzame inzetbaarheid. a.s.r. voegt ... Keerpunt is opgericht in 1999 en is sindsdien een joint venture van a.s.r. en Nationale Nederlanden. Het bedrijf is uitgegroeid tot een kwaliteitsspeler in de markt van re-integratie- en arbodienstverlening dankzij een klantgerichte en persoonlijke aanpak. Keerpunt Zuid is een vijfjarig woonproject en is speciaal opgezet voor dak- en thuislozen met een dubbele diagnoseproblematiek. Een dubbele diagnoseproblematiek betekent dat een verslaafde persoon, naast zijn verslavingsproblematiek, ook nog ten minste één psychiatrische stoornis heeft volgens de DSM-5 criteria.. Keerpunt Zuid vertoont erg veel gelijkenis met de zogenaamde 'Skeave Huse'. KEERPUNT, o. (-en), punt, waar iets of iem. keert: de keerpunten van den zonsweg, die het verst van den evenaar verwijderd zijn; — (fig.) er is een keerpunt gekomen in zijne ziekte, de ziekte heeft eene andere wending genomen. Is hypnotherapie bij Keerpunt iets voor jou? Je wilt onder professionele begeleiding aan de slag bij iemand die je vertrouwt. Ik luister zonder oordeel naar jou en bied je de ondersteuning die je nodig hebt....

INFORMATIE

AUTEUR
Koenraad de Wolf
DIMENSIE
7,61 MB
BESTANDSNAAM
Keerpunt.pdf

OMSCHRIJVING

Aangrijpende verhalen over hoe Sant'Egidio het leven van twaalf 'gewone' mensen veranderde. De lekenbeweging Gemeenschap van Sant'Egidio, die in 1968 werd opgericht in Rome, behoort tot de meest dynamische organisaties in de katholieke kerk. Ze telt 70.000 medewerkers in meer dan zeventig landen. De kracht van Sant'Egidio kun je in één woord samenvatten: authenticiteit. Geïnspireerd door het evangelie zetten de medewerkers zich in voor de vele groepen die wegkwijnen in de onderbuik van de samenleving: daklozen, Roma, migranten, mensen die zijn besmet met hiv, bejaarden, kansarme kinderen of gehandicapten. Zij zijn die armen levensecht nabij met concrete daden en bovenal met een groot en warm hart. Daarnaast vervult de beweging wereldwijd een pioniersrol in de interreligieuze dialoog, de vredesbemiddeling en de strijd tegen de doodstraf. De gemeenschap ziet zichzelf niet als dé weg, maar als een van de vele wegen die naar een inspirerend leven leiden. Ze toont aan dat ondanks de crisis in de kerk de boodschap van het evangelie nog altijd brandend actueel is en mensen kan inspireren tot een levenslang engagement. Auteur Koenraad De Wolf maakte een wereldreis op zoek naar de ziel van Sant'Egidio. In twaalf hoofdstukken laat hij een gewone man of vrouw vertellen hoe zijn of haar leven 'een keerpunt' kende na kennismaking met de beweging: van de guerrillaleider in Mozambique die een vredesakkoord tekende tot de aidswees uit Malawi die besmette jongeren begeleidt. Aanvullend geven verantwoordelijken van de beweging telkens hun visie op de toekomst. Fotograaf Herman Ricour verzorgde de indringende fotografie in het boek.

Wil je het boek lezen?Keerpunt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koenraad de Wolf. Lezen Keerpunt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN