LJ Veen Klassiek - Absalom, Absalom!

LJ Veen Klassiek - Absalom, Absalom! - William Faulkner | Fthsonline.com

...voel. Wetgeving voor de Binnenvaart, Deel III ... Absalom, Absalom! - Bibliotheek.nl ... . Handboek Marifonie. De moord op de boekverkoopster. Compendium Estate Planning. De middagvrouw. Lolita. WWW.HUISDIERENOPVANG-ZONNEBEKE.BE. LJ Veen Klassiek - Absalom, Absalom! Klantgericht - Verkoopteam leiden niveau 3 en 4. Reenen, Water komt. In het duister. Levensverzekering en notariaat. Priemwoestijnen. Kleine ontwikkelingspsychologie. Aan Tafel Met Wieteke Van Dort. Nero 141 Bompanero. Lucht In Je Leven. Kwaa ... bol.com | William Faulkner Boeken kopen? Kijk snel! ... . Nero 141 Bompanero. Lucht In Je Leven. Kwaadaardige Sprookjeswezens. LJ Veen Klassiek - Absalom, Absalom! De Moord Op Commendatore Deel 2 - Metaforen verschuiven; Thuiswedstrijd in een vreemd land; Loesje Jaaroverzicht 2010; 5 Aardrijkskunde in onderwerp en opdracht; Achter de schermen bij oplichters in het buitenland; Lijf en leed; Achter de draad; Medische terminologie; De digitale fotografiegids; Missaal voor ... LJ Veen Klassiek. 808 likes. Het fonds met de mooiste negentiende- en twintigste-eeuwse literaire klassiekers van Nederland en Vlaanderen...

INFORMATIE

AUTEUR
William Faulkner
DIMENSIE
5,99 MB
BESTANDSNAAM
LJ Veen Klassiek - Absalom, Absalom!.pdf

OMSCHRIJVING

Absalom, Absalom! 2e druk is een boek van Faulkner uitgegeven bij L.J. Veen Klassiek. ISBN 9789020414349 Thomas Sutpen is vijfentwintig jaar als hij arriveert in Jefferson, Mississippi, maar hij heeft dan al een heel leven achter zich. Hij is vast van plan een enorme plantage te stichten, evenals een geslacht met een voorname positie in de gemeenschap. Om dit te bereiken gebruikt hij zijn gedrevenheid, een Franse architect, een groep slaven uit Ha ti en een enorme lap grond die hij van de indianen heeft afgetroggeld. Uit de modder verrijzen zijn dromen, totdat geheimen uit zijn verleden alles waar hij voor heeft gewerkt dreigen te vernietigen. 'Absalom, Absalom!' is het creatieve hoogtepunt uit William Faulkners meesterlijke oeuvre.Deze nieuwe vertaling is van Bartho Kriek, die eerder Het geluid en de drift vertaalde, waarvoor hij de Vertalersprijs 2011 ontving van het Nederlands Letterenfonds.

Wil je het boek lezen?LJ Veen Klassiek - Absalom, Absalom! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur William Faulkner. Lezen LJ Veen Klassiek - Absalom, Absalom! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN