Maskers, macho's en mañana

Maskers, macho's en mañana - H. Dieleman | Fthsonline.com

... Hans Dieleman woont er sinds 2005, en in 'Maskers, macho's, mañana' neemt hij u mee naar die verrassende Mexicaanse werkelijkheid ... Maskers, Macho's en Mañana: Over de Mexicaanse ... ... . Het verkeer en het winkelen in de stad, het afspraken ... Die gaan terug naar de tijd van voor de kolonialisatie. Alleen, die worden verborgen gehouden achter een masker, een facade of een decor. En dat maakt het heel moeilijk Mexico te begrijpen. Hans Dieleman woont er sinds 2005, en in 'Maskers, macho's, mañana' neemt hij u mee naar die verrassende Mexicaanse werkelijkheid. Maskers, macho's en mañana. Mexico is een land vol verrassingen, waar de werkelijkheid telkens weer anders is. Het land oogt mod ... Studystore | Maskers, macho's en mañana, Dieleman. Hans ... ... . Maskers, macho's en mañana. Mexico is een land vol verrassingen, waar de werkelijkheid telkens weer anders is. Het land oogt modern, maar de passies, dromen en emoties van de Mexicanen zijn dat niet. Die gaan terug naar de tijd van voor de kolonialisatie. Maar Mexicanen verbergen die emoties graag achter een masker, waardoor ze moeilijk te doorgronden zijn.Hans Dieleman, professor aan de UACM ... Mexico is een land vol verrassingen, waar de werkelijkheid telkens weer anders is. Het land oogt modern, maar de passies, dromen en emoties van de Mexicanen zijn dat niet. Die gaan terug naar de tijd van voor de kolonialisatie. Maar Mexicanen verbergen die emoties graag achter een masker, waardoor ze moeilijk te doorgronden zijn.Hans Dieleman, professor aan de UACM in Mexico-Stad, woont er ... Hij neemt u mee op een rondreis door het land en belicht de slecht functionerende overheid, de drugsoorlog en het kolon...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Dieleman
DIMENSIE
11,49 MB
BESTANDSNAAM
Maskers, macho's en mañana.pdf

OMSCHRIJVING

Mexico is een land vol verrassingen, waar de werkelijkheid telkens weer anders is. Mexicanen leven in een moderne wereld maar hun ware passies, dromen en emoties niet. Die gaan terug naar de tijd van voor de kolonialisatie. Alleen, die worden verborgen gehouden achter een masker, een facade of een decor. En dat maakt het heel moeilijk Mexico te begrijpen. Hans Dieleman woont er sinds 2005, en in ?Maskers, macho?s, mañana? neemt hij u mee naar die verrassende Mexicaanse werkelijkheid. Het verkeer en het winkelen in de stad, het afspraken maken met het altijd aanwezige ?mañana?, morgen, we zien wel. De wereld van de Mexicaanse muziek, de macho?s en de liefde, de magie en het Mexicaanse eten. Ook besteedt hij aandacht aan de slecht functionerende overheid, de drugsoorlog en het koloniale verleden. In 2010 is Mexico 200 jaar onafhankelijk en dan vraagt iedereen zich af: wat zal de toekomst brengen? Het antwoord dat dit boek geeft ligt in de interculturaliteit, in het vermengen van het moderne leven met elementen uit niet-moderne culturen. Iets wat in Mexico eigenlijk al eeuwen plaatsvindt maar nog te veel verborgen blijft. Maskers af dus! En dat kan ook wel eens heel interessant zijn voor andere delen van de wereld.

Wil je het boek lezen?Maskers, macho's en mañana in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Dieleman. Lezen Maskers, macho's en mañana Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN