Meer energie

Meer energie - Bruno Ariens | Fthsonline.com

...eid eenvoudig met de onderstaande tips en je hebt zeker meer energie ... Meer energie krijgen? Lees onze 5 tips voor meer energie. ... . Voor mijn boek De Levenscode deed ik onderzoek naar energie. Zorg dat je voldoende vitamine C binnenkrijgt: het geeft je energie én zorgt ervoor dat je lichaam meer voedingstoffen opneemt. Kiwi, citroen, broccoli… to the rescue! Citrusgeuren maken je alerter. Eet elke dag een citrusvrucht en ruik goed aan de vrucht terwijl je ze pelt. Het is voor veel mensen dé ontspanner bij uitstek: een glaasje wi ... bol.com | Meer energie!, Meijke van Herwijnen ... ... . Het is voor veel mensen dé ontspanner bij uitstek: een glaasje wijn of bier. Drink echter liever niet meer vanaf twee uur voor je naar bed gaat. Alcohol kan namelijk slapeloosheid veroorzaken en je kunt de volgende ochtend wakker worden met een hoofd dat voor je gevoel vol watten zit. Niet bevorderlijk voor je energie. Stomende seks Yoga lijkt allerlei gezondheidsvoordelen te hebben. Door je te concentreren op je ademhaling, krijg je meer energie. Ook helpt het tegen stress, een van de oorzaken van vermoeidheid. Je hoeft echt niet meteen je benen in je nek te leggen. Probeer eens deze yogaoefening tegen kantoorstress in je lunchpauze, je ontspant er op zijn minst van. 3. Geschreven bij Meer energie!. De reden dat ik dit boek heb gekocht is omdat ik al een heel lange tijd (wederom) een gebrek aan energie heb. Waar ik jaren geleden het Chronisch Vermoeidheidssyndroom bleek te hebben, hoopte ik het nu te kunnen voorkomen door dit boek te lezen. In 'Eet meer energie' van Marjolein Dubbers lees je hoe je je lichaam aanzet de eigen vetten te gebruiken als bron van energie. Je leert daarbij over te stappen van vooral suikers en granen (glucoseverbranding) naar o.a. roomboter, kokosolie, walnoten en feta (vetverbranding). Deze overstap geeft je meer energie en meer gezondheid, en maakt ... Wat je ook kan doen is om je thee te vervolledigen met een vleugje honing: de ideale combinatie voor gezonde energie. Meer energie met drankjes Energiedrankjes Vaak worden er in de media opvallende marketingcampagnes opgezet voor energiedranken om snel meer energie te krijgen. Meer energie Nooit meer moe in 4 stappen, door Bruno Ariens. Sta je vaak moe op en heb je onvoldoende energie om de dag door te komen? Je bent niet alleen. Onderzoek toont aan dat bijna 20% van de mannen en 30% van de vrouwen regelmatig last heeft van moeheid. Gelukkig ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bruno Ariens
DIMENSIE
8,78 MB
BESTANDSNAAM
Meer energie.pdf

OMSCHRIJVING

Sta je vaak moe op en heb je onvoldoende energie om de dag door te komen? Je bent niet alleen. Onderzoek toont aan dat bijna 20 procent van de mannen en 30 procent van de vrouwen regelmatig last heeft van vermoeidheid. Toch kun je zelf heel veel doen om je energie op peil te brengen.Huisarts Bruno Ariens zet op een heldere en toegankelijke manier de vier pijlers van een goede energiebalans op een rij: gezond eten, minder piekeren, meer bewegen en beter slapen. Hij scheidt mythe van waarheid en geeft evidencebased handvatten en oefeningen waarmee je onmiddellijk zelf aan de slag kunt gaan.

Wil je het boek lezen?Meer energie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bruno Ariens. Lezen Meer energie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN