Verzamelde muziekessays 2 - Keurtroepen van Euterpe

Verzamelde muziekessays 2 - Keurtroepen van Euterpe - Simon Vestdijk | Fthsonline.com

... Meulenhoff, 1983. 234-xiv p. Linnen met stofomslag ... Boek: Keurtroepen van Euterpe - Geschreven door Simon Vestdijk ... . 21 x 14 cm. Stofomslag beschadigd. Ierse nachten. Roman. Nijgh & Van Ditmar, 5de druk, zonder jaar. 197 p. Harde kaft met beschadigd stofomslag. 21 x 13 cm. Naam van eigenaar op schutblad. Kind tussen vier vrouwen. Keurtroepen van Euterpe (1957) is geschreven kort na Het eerste en het laatste, en dit werk toont een andere kant van Vestdijk. Ging het de schrijver in het eerdere werk vooral om individuele impressies te objectiveren tot een samenhangend esthetisch concept, in deze bundel presenteert hij zijn visies zo subjectief en gekleurd mogelijk; de esthetiek staat hier niet op de eerste plaats. Niet ... Verzamelde muziekessays / Deel 2 keurtro ... Verzamelde muziekessays - Keurtroepen van Euterpe | Simon ... ... . Niet ... Verzamelde muziekessays / Deel 2 keurtroepen van Euterpe. Keurtroepen van Euterpe (1957) is geschreven kort na Het eerste en het laatste, en dit werk toont een andere kant van…. € 7,99 bij 5 aanbieders. Zestig strepen. Hele generaties zijn met hem opgegroeid, vooral met het legendarische programma De Avondspits. 64 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop verzamelde op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig verzamelde In de eerste plaats is het mogelijk dat, dat een van de twee stemmen of combinaties van stemmen (geschreven in de toonsoort I) de leiding behoudt, terwijl de andere in de toonsoort II) nog maar de waarde heeft van een pikant nevengeruis, waarvan de tonaliteit, de toonhoogte, de melodische figuraties zelfs, door het oor nog slechts bij benadering worden herkend en in de mate hiervan ook hun ......

INFORMATIE

AUTEUR
Simon Vestdijk
DIMENSIE
4,74 MB
BESTANDSNAAM
Verzamelde muziekessays 2 - Keurtroepen van Euterpe.pdf

OMSCHRIJVING

Keurtroepen van Euterpe (1957) is geschreven kort na Het eerste en het laatste, en dit werk toont een andere kant van Vestdijk. Ging het de schrijver in het eerdere werk vooral om individuele impressies te objectiveren tot een samenhangend esthetisch concept, in deze bundel presenteert hij zijn visies zo subjectief en gekleurd mogelijk; de esthetiek staat hier niet op de eerste plaats. Niet afgeleid door de smaak van anderen (tenzij in provocerende zin) verdedigt hij met verve opinies over Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Mahler, Reger, Debussy en Strawinsky met een kennis van de muziek en een schrijverschap die deze opstellen voor Vestdijk-geïnteresseerden net zo belangwekkend maken als voor muziekliefhebbers.De originaliteit en grondigheid van Vestdijk s muziekstudies maken De verzamelde muziekessays tot een waardevol deel van zijn indrukwekkende oeuvre.

Wil je het boek lezen?Verzamelde muziekessays 2 - Keurtroepen van Euterpe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon Vestdijk. Lezen Verzamelde muziekessays 2 - Keurtroepen van Euterpe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN