De Cassandra Voorspelling

De Cassandra Voorspelling - Ian Gurney | Fthsonline.com

...e mythologie. Cassandra, de dochter van koning Priamos van Troje, ... Een partner met autisme - autismeworks ... ... Bestel eenvoudig online: De Cassandra voorspelling door Ian Gurney (Paperback 2000 Elmar 120 pagina's) ISBN 9789038909967 Cassandra was de dochter van Priamus en Hecuba. Ze had van Apollo de gave der voorspelling gekregen, maar omdat zij zijn liefde niet beantwoordde maakte hij dat niemand aan haar sombere voorspellingen geloof hechtte. Een cassandravoorspelling is een (sombere) voorspelling die doo ... De Cassandra voorspelling - Ian Gurney, Marja Hilsum ... ... . Een cassandravoorspelling is een (sombere) voorspelling die door niemand geloofd wordt maar die wel uitkomt. In de auto luister ik dan graag naar podcasts en zo hoorde ik voor het eerst over de Cassandravoorspelling. Het verwijst naar een onheilsvoorspelling die achteraf correct blijkt te zijn, maar op het moment van voorspellen niet wordt geloofd, zodat onheil onafwendbaar is. In de mythologie is Cassandra de dochter van de koning van Troje. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Gurney, Ian - De Cassandra Voorspelling. Het einde der tijden nadert. Het grootste bijbelgeheim geopenbaard De journalist Ian Gurney werkte twaalf jaar aan zijn boek de Cassandra voorspelling. Hij reisde tien jaar lang intensief door de landen rondom de Middellandse Zee, van Patmos naar Istanboel en Zuid-Frankrijk, om de oorspronkelijke Aramese en Griekse bijbelteksten te bestuderen en zulke uiteenlopende bronnen te raadplegen als Nostradamus, Maleachi, Paracelsus en de koran. Cassandravoorspelling [voorspelling die niemand gelooft] {1926-1950} genoemd naar Cassandra, de dochter van Priamus, aan wie Apollo de gave van de voorspelling gaf maar daaraan verbond dat niemand haar zou geloven. De beste van de lijn. Spreek Cassandra al meer dan 2 jaar en zij heeft mij door een hele moeilijke en zware periode geholpen. Nog steeds zegt ze hetzelfde als 2 jaar geleden en nog steeds staat zij achter bij wat ze doorkrijgt. Nu I het einde nabij en komt de voorspelling uut hoop ik. Ik hou je op de hoogte, Dikke kus. Een voorspelling die uitkomt na dat men concludeerde dat dit onmogelijk was! Cassandra - 31 januari 2017: Betekenis van cassandravoorspelling toevoegen. Aantal woorden: Naam: E-mail: (* optioneel) Email confirmation: > Cassandra (Grieks: Κασσάνδρα; "zij die mannen/mensen verstrikt/verwart") was een van de dochters van Priamus, de koning van Troje, en ko...

INFORMATIE

AUTEUR
Ian Gurney
DIMENSIE
4,62 MB
BESTANDSNAAM
De Cassandra Voorspelling.pdf

OMSCHRIJVING

Meer dan duizend jaar lang hebben theologen en geleerden vergeefs gepoogd een van de grootste mysteries van de bijbel te onsluieren: de geheimen van de numerologie die liggen besloten in de boeken van Daniël, de oudtestamentische profeet, en in de Openbaring van Johannes, het laatste boek uit de bijbel. Nu, na jaren van onderzoek, wordt de ware betekenis van deze getallen vrijgegeven in de Cassandra voorspelling, het boek dat de dag van het laatste oordeel openbaart. Niet alleen voorspelt Ian Gurney als 20e-eeuwse Cassandra het einde der tijden, maar ook de val van Rome en verklaart hij de ware aard van de derde antichrist en de zeven plagen die al over de aarde zijn uitgestort. Drie van de vier data die genoemd worden in de boeken Daniël en Openbaring van Johannes hebben reeds plaatsgevonden. De vierde en laatste datum houdt verband met het einde der tijden. Gerekend vanaf nu minder dan vijfentwintig jaar van ons verwijderd! De journalist Ian Gurney werkte twaalf jaar aan zijn boek de Cassandra voorspelling. Hij reisde tien jaar lang intensief door de landen rondom de Middellandse Zee, van Patmos naar Istanboel en Zuid-Frankrijk, om de oorspronkelijke Aramese en Griekse bijbelteksten te bestuderen en zulke uiteenlopende bronnen te raadplegen als Nostradamus, Maleachi, Paracelsus en de koran. Wie de spannende speurtocht van Gurney op de voet volgt, zal geschokt zijn door de precieze data die door de verschillende zieners en profeten beschreven zijn. Het resultaat van deze onderzoeken leidde tot de ontstellende conclusie dat de oude profetieën en de wereldgeschiedenis tot op heden parallel liep!

Wil je het boek lezen?De Cassandra Voorspelling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ian Gurney. Lezen De Cassandra Voorspelling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN