De twee scherven

De twee scherven - Frank van Rijn | Fthsonline.com

...e scherven" gelezen,terwijl je het leest is het net of je naar tv kijkt ... De twee scherven van F. van Rijn bestellen? - Boekenwereld ... .Je kan het reisverslag volgen alsof je naast de auteur op de fiets zit!Soms grappig,vooral als hij een gesprek wil aangaan met de plaatselijke bevolking,of wanneer hij voor de zoveelste keer hetzelfde eten besteld,heel leuk om te lezen,een echt ontspannend boek.Ik ga ... In De twee scherven reist hij van Peking naar Pakistan, een tocht van 7800 kilometer dwars door een land waar een westerling op een volbepakte fiets wordt gezien als iemand van een andere planeet. Algauw ontdekt Van Rijn dat de Chinezen vloeiend Chinees spreken ('ze ... De twee scherven | Boeken ... . Algauw ontdekt Van Rijn dat de Chinezen vloeiend Chinees spreken ('zelfs kleine kinderen spreken het verbazend rap'), en helaas geen Engels verstaan zodat er vaak misverstanden ontstaan. Twee geliefden vinden elkaar terug na de Tweede Wereldoorlog in het aangrijpe...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank van Rijn
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
De twee scherven.pdf

OMSCHRIJVING

Frank van Rijn geldt al vele jaren als dé wereldfiester, die dovendien als geen ander weet te schrijven over zijn tochten over alle continenten. In De twee scherven reist hij van Peking naar Pakistan, een tocht van 7800 kilometer dwars door een land waar een westerling op een volbepakte fiets wordt gezien als iemand van een andere planeet. Algauw ontdekt Van Rijn dat de Chinezen vloeiend Chinees spreken ('zelfs kleine kinderen spreken het verbazend rap'), en helaas geen Engels verstaan zodat er vaak misverstanden ontstaan. Reizend langs mooie dorpen, over onbekende hooggebergten en door uitgestrekte woestijnen ontdekt Van Rijn hoe buitengewoon mooi en uitgestrekt het Chinese landschap is.

Wil je het boek lezen?De twee scherven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank van Rijn. Lezen De twee scherven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN