Een vracht aan titels

Een vracht aan titels - Jan Dijkgraaf | Fthsonline.com

...ploeg, wist niemand dat de... Een vracht aan titels ... Een vracht aan titels, | 9789082195507 | Boek - bookspot.be ... . 14 SEIZOENEN TVM SCHAATSPLOEG Toen TVM in 2000 startte met de sponsoring van de schaatsploeg, wist niemand dat de relatie tot in 2014 zou duren. En dat het een huwelijk met vele hoogtepunten en een enkele domper zou worden. In dit boek blikken Jan Dijkgraaf en Gerard den Elt aan de hand van interviews op de veertien seizoenen van TVM op en rond de ijsbaan. Boek een vracht aan titels - 14 seizoenen tvm sch ... Een vracht aan titels, 14 seizoenen… - voor €14,95 ... . Boek een vracht aan titels - 14 seizoenen tvm schaatsploeg. Door jan dijkgraaf & gerard den elt uit 2014; 280 paginas. In uitstekende staat (als nieuw). Zie foto voor details. Zie ook mijn andere Een vracht aan titels. Redactie. mrt 24, 2014. financieel nieuws ; Afgelopen zaterdag is het boek 'Een vracht aan titels' verschenen en uitgereikt aan Patrick Wouters en Rintje Ritsma, de mede-grondleggers van de 'groene brigade'. Dit boek staat vol met bijzon...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Dijkgraaf
DIMENSIE
9,97 MB
BESTANDSNAAM
Een vracht aan titels.pdf

OMSCHRIJVING

14 SEIZOENEN TVM SCHAATSPLOEGToen TVM in 2000 startte met de sponsoring van de schaatsploeg, wist niemand dat de relatie tot in 2014 zou duren. En dat het een huwelijk met vele hoogtepunten en een enkele domper zou worden.In dit boek blikken Jan Dijkgraaf en Gerard den Elt aan de hand van interviews op de veertien seizoenen van TVM op en rond de ijsbaan. Velen die op hun manier een stempel drukten, komen aan het woord. In alfabetische volgorde: Arjan Bos, Paulien van Deutekom, Renate Groenewold, Gerard Kemkers, Sven Kramer, Geert Kuiper, Konrad Niedzwiedzki, Wouter Olde Heuvel, Rintje Ritsma, Jochem Uytdehaage, Gerard van Velde, Carl Verheijen, Koen Verweij, Erben Wennemars, Patrick Wouters van den Oudenweijer, Jeremy Wotherspoon en Ireen Wüst.

Wil je het boek lezen?Een vracht aan titels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Dijkgraaf. Lezen Een vracht aan titels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN