Geef me de vijf!

Geef me de vijf! - Nicola Graimes | Fthsonline.com

...raal: wie, wat, waar, wanneer en hoe. Alle Geef me de 5-cursussen gaan door ... bol.com | Colette de Bruin Boeken kopen? Kijk snel! ... . De cursusdagen tot aan de zomervakantie worden, wegens maatregelen rondom het coronavirus, online gegeven. Wij hopen de cursusdagen die gepland staan vanaf september weer op locatie te kunnen geven. De methode Geef me de 5 heeft zijn diensten bewezen in de begeleiding van mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) door de vele praktische handvatten. Ook in de ondersteuning van mensen met EMB kan 'Geef me de 5' nuttig zijn ... Geef me de vijf - Ouderbegeleiding - Kind met autisme ... ... . Ook in de ondersteuning van mensen met EMB kan 'Geef me de 5' nuttig zijn. Bijvoorbeeld omdat er kenmerken van ASS zijn of om meer duidelijkheid te bieden. De geef me de 5 methode sluit daarop aan door de 5 puzzelstukjes wie, wat, waar, wanneer en hoe steeds weer te benoemen waardoor je meer duidelijkheid en voorspelbaarheid krijgt. Hoe gebruik je de 5. Door de antwoorden op de wie, wat, waar, wanneer en hoe vragen bij elkaar te zoeken ontstaat er samenhang. Geef me de Vijf van Colette de Bruin geeft een methode om kinderen en jongeren met een AutismeSpectrumStoornis (ASS) te begeleiden. Duidelijkheid en voorspelbaarheid staan centraal. Dit kan bereikt worden door het kind of de jongere, bij elke taak en in elke situatie, antwoord te geven op vijf vragen, namelijk: 2-jul-2016 - Bekijk het bord "Geef me de vijf!" van chantal1982 op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Onderwijs, Sociale vaardigheden, Schoolorganisatie. Geef me de 5 . Gedragsdeskundige Colette de Bruin uit Doetinchem ontwikkelde ruim tien jaar geleden "Geef me de 5". Deze methodiek richt zich niet uitsluitend op het gedrag van mensen met ... haar boek:"Geef me de 5"te hebben.Het boek is in de laatste fase van ontwikkeling. De afspraak is zo gemaakt en als we elkaar ont-moeten neemt ze al gauw op een spontane manier de leiding. Ze praat op een liefdevolle manier over haar 5 (pleeg)kinderen die allen een vorm van autisme hebben en over haar vader die de stoornis van Asperger heeft. Orthopedagogisch gedragsdeskundige Colette de Bruin is een autoriteit op het gebied van autisme. Met haar organisatie Geef me de 5, de gelijknamige methodiek en haar boeken sch...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicola Graimes
DIMENSIE
4,61 MB
BESTANDSNAAM
Geef me de vijf!.pdf

OMSCHRIJVING

Het is niet altijd gemakkelijk je kind te overtuigen dat een appel beter is dan ijs. Of dat zelfs spruitjes lekker kunnen zijn. Voor veel ouders is het daarom een heidens karwei hun kind groente en fruit te laten eten. Laat staan vijf porties ...In Geef me de vijf biedt Nicola Graimes veel praktische tips om kinderen groente en fruit te laten eten. Niet alleen zonder problemen, maar zelfs met plezier!Meer dan tachtig heerlijke, eenvoudige recepten zorgen ervoor dat zelfs de lastigste eters overstag gaan. Voeg daarbij de vele ingenieuze tips om meer groente en fruit in favoriete gerechten van kinderen te verwerken, en het is zonneklaar: geen enkele ouder die zijn kind gezond wil laten eten kan zonder dit rijk geïllustreerde boek.Van de auteur van het succesvolle boek: Brainfood voor kids.

Wil je het boek lezen?Geef me de vijf! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicola Graimes. Lezen Geef me de vijf! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN