Medz Yeghern. Het grote kwaad

Medz Yeghern. Het grote kwaad - Paolo Cossi | Fthsonline.com

... de wereld vandaag de dag gebruiken voor de periode tussen 1911 en 1916, waarin hun volk systematisch werd uitgemoord en werd gedeporteerd door de regering en het leger van het Ottomaanse Rijk ... Recensie Medz Yeghern - Het grote kwaad HC ... .In dit boek beschrijft Paolo Cossi deze gruwelen door middel van drie historische aanknopingspunten: Medz Yeghern, Het Grote Kwaad, is de uitdrukking die de Armeniërs in de wereld vandaag de dag gebruiken voor de periode tussen 1914 en 1916, waarin hun volk systematisch werd uitgemoord en werd gedeporteerd door de regering en het leger van het Ottomaanse Rijk. PRAAT MET ONS OP. Medz Yeghern - Het grote kwaad Medz Yeghern - COMPLEET VERHAAL. Van 19,95 voor 5,00! Dat is een voordeel van 14,95 Euro! Medz Yeghern, Het Grote Kwaad, is de uitdrukking di ... Medz Yeghern - Het grote kwaad | DE POORT - Stripspeciaalzaak ... . PRAAT MET ONS OP. Medz Yeghern - Het grote kwaad Medz Yeghern - COMPLEET VERHAAL. Van 19,95 voor 5,00! Dat is een voordeel van 14,95 Euro! Medz Yeghern, Het Grote Kwaad, is de uitdrukking die de Armeniërs in de wereld vandaag de dag gebruiken voor de periode tussen 1914 en 1916, waarin hun volk systematisch werd uitgemoord en werd gedeporteerd door de regering en het leger van het Ottomaanse Rijk. Het blijft een afschuwelijk en bij momenten bloedstollend en aangrijpend verhaal dat op een onbegrijpelijke manier naast onze geschiedenisboeken terecht is gekomen. Indrukwekkend! Paolo Cossi - Medz Yeghern - Het Grote Kwaad - Silvester Strips - ISBN 978-90-5885-444-5 Toch bleven wij na het lezen enigszins onbevredigd achter. Een complex probleem als genocide heeft wellicht wat meer nodig dan een vlot getekende opsomming van gruweldaden. (MB) Paolo Cossi 'Medz Yeghern. Het Grote Kwaad', Silvester, 144 blz., €19,95. ** AUTEUR -Paola Cossi Korte Omschrijving ; Medz Yeghern, Het Grote Kwaad, is de uitdrukking die de Armeniérs in de wereld vandaag de dag gebruiken voor de periode tussen 1914 en 1916, waarin hun volk systematisch werd uitgemoord en werd gedeporteerd door de regering en het leger van het Ottomaanse Rijk. In deze uitgave beschrijft Paolo Cossi deze gruwelen door middel van drie historische ... Medz Yeghern. Het Grote Kwaad (Cossi) Je bent hier: Home » Nieuws » Medz Yeghern. Het Grote Kwaad (Cossi) Uitgeverij Silvester heeft de Italiaanse strip ontdekt. Sinds ze pulpheld Dylan Dog tot leven wekten in een vertaalde versie, stroomden er al heel wat, vaak journalistiek geïnspireerde strips door tot in onze boekhandels. Medz Yeghern Het Grote K...

INFORMATIE

AUTEUR
Paolo Cossi
DIMENSIE
5,82 MB
BESTANDSNAAM
Medz Yeghern. Het grote kwaad.pdf

OMSCHRIJVING

Medz Yeghern, Het Grote Kwaad, is de uitdrukking die de Armeniërs in de wereld vandaag de dag gebruiken voor de periode tussen 1914 en 1916, waarin hun volk systematisch werd uitgemoord en werd gedeporteerd door de regering en het leger van het Ottomaanse Rijk. In deze uitgave beschrijft Paolo Cossi deze gruwelen door middel van drie historische aanknopingspunten:- het personage van Armin T. Wegner, de Duitse soldaat die met zijn fotoreportages de uitroeiing en folteringen waarvan de Armeniërs slachtoffer waren openbaarde aan de wereld, met gevaar voor eigen leven en in strijd met zijn orders- De Armeense poging tot weerstand, die de geschiedenis is ingegaan als De veertig dagen van de Musa Dagh- Het proces tegen de Armeense overlevende Soghomon Tehliriam, die uit wraak in 1921 in Berlijn Mehemet Talaat Pasja vermoordde. Talaat was de minister van Binnenlandse Zaken van het Ottomaanse Rijk van 1913 tot 1917, en daarna grootvizier (1917-1918). Hij wordt beschouwd als één van de hoofdverantwoordelijken voor de genocide en deportatie van de Armeniërs.De tekeningen en de sobere, onopgesmukte vertelstijl vertellen het verhaal van de uitroeiing waarin de Armeniërs veroordeeld waren tot ''elke doodsoorzaak die men ooit is tegengekomen''.

Wil je het boek lezen?Medz Yeghern. Het grote kwaad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paolo Cossi. Lezen Medz Yeghern. Het grote kwaad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN