Vals akkoord

Vals akkoord - Meg Gardiner | Fthsonline.com

...eel informatie te verstrekken dat termen als toonsoort, toonladder, mineur, majeur, akkoorden, intervallen, kwintencirkel en cadens een beetje meer inhoud krijgen ... "Vals akkoord" Meg Gardiner - BovoAruba ... . Vals door Mel Wallis de Vries. Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ... Vals akkoord book. Read 117 reviews from the world's largest community for readers. De zangeres Tasia McFarland is net met een grootse comeback-tour bego... V ... Vals akkoord | Meg Gardiner | vrouwenthrillers.nl ... ... Vals akkoord book. Read 117 reviews from the world's largest community for readers. De zangeres Tasia McFarland is net met een grootse comeback-tour bego... Vals akkoord. Jo Beckett - Het derde dossier. Countryzangeres Tasia McFarland geeft een concert in San Francisco. Voor de ogen van een duizendkoppig publiek beneemt een kogel haar het leven. De kogel lijkt afkomstig uit een Colt.45. Het wapen is geregistreerd op naam van Tasia?s ex Robert McFarland, de president van de Verenigde Staten. De videobeelden en het wapenrapport kunnen echter niet ... Vals akkoord | ISBN 9789024533565 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Vals akkoord. Jo Beckett. Auteur(s) Meg Gardiner Vertaler(s) Mieke Trouw-Luyckx. NUR code(s) 332 Thriller Uitgever(s) Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij. Taal Nederlands Vers. datum 11/02/2011 NSTC 500012794. De zangeres Tasia McFarland is net met een grootse comeback-tour begonnen. In 'Vals akkoord' wil zangeres Tasia McFarland, een extravagant en labiel persoon, op spectaculaire wijze een start maken met haar comeback-tour. Hangend aan een kabel (en in haar handen een geladen pistool!) suist de popster naar het podium, waar haar band al met een instrumentaal intro is begonnen en waar vuurwerk voor een rookgordijn zorgt. De zangeres Tasia McFarland is net met een grootse comeback-tour begonnen. Maar voor de ogen van 40.000 uitzinnige fans sterft ze door een kogel. Is er sprake van moord of zelfmoord? Al snel wordt duidelijk dat de kogel is afgeschoten met de colt.45 van h Vals Akkoord van Meg Gardiner kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789024576999. Vals akkoord direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Vals, Carry Slee, en De Wraak van Graaf Gruwel, Tosca Menten Twee kinderboeken: Vals, door Carry Slee, Uitg. Prometheus, 2003. ISBN 9789064940835,… Get this from a library! Vals akkoord. [Meg Gardiner; Mieke Trouw] -- Een forensisch psychiater onderzoekt de dood van de ex-vrouw van de Amerikaanse president. Get this from a library! Vals akk...

INFORMATIE

AUTEUR
Meg Gardiner
DIMENSIE
4,53 MB
BESTANDSNAAM
Vals akkoord.pdf

OMSCHRIJVING

De zangeres Tasia McFarland is net met een grootse comeback-tour begonnen. Maar voor de ogen van 40.000 uitzinnige fans sterft ze door een kogel. Is er sprake van moord of zelfmoord? Al snel wordt duidelijk dat de kogel is afgeschoten met de colt.45 van haar ex-man, de huidige president van de Verenigde Staten.Forensisch psychiater Jo Beckett wordt gevraagd de choquerende dood van Tasia discreet te onderzoeken, om zo te voorkomen dat deze gebeurtenis uitgroeit tot een politieke ramp.Edgar Award winnaar Meg Gardiner werd geboren in Oklahoma en groeide op in Californië. Ze studeerde economie en rechten, maar veel liever schreef ze: songteksten, korte verhalen en een muziekcolumn. Eenmaal naar Engeland verhuisd, waagde ze zich aan haar eerste thriller, en met succes.

Wil je het boek lezen?Vals akkoord in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Meg Gardiner. Lezen Vals akkoord Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN