De Lessen Van Don Juan

De Lessen Van Don Juan - Carlos Castaneda | Fthsonline.com

.... uit het Engels door P.J. Lukaz] Vert. van Journey to Ixtlan ... De lessen van Don Juan | Carlos Castaneda - Doorbraak winkel ... . - New York : Simon and Schuster, 1972 1e dr.: Amsterdam : De Bezige Bij, 1975. - (Kwintessens ; 20) Via het gebruik van hallucinogene middelen werd hij ingewijd in een andere, aparte werkelijkheid.Over deze ingrijpende verandering in zijn leven, en de zowel angstaanjagende als fascinerende mogelijkheden, heeft Carlos Castaneda een aantal boeken geschreven: De lessen van don Juan (1972), Een aparte werkelijkheid (1973), Reis naar Ixtlan (1975 ... De betekenis van wat Carlos Castaneda heeft gedaan kan ni ... De lessen van Don Juan van Carlos Castaneda | Boek en ... ... ... De betekenis van wat Carlos Castaneda heeft gedaan kan niet overschat worden. - The New York TimesIk kan alleen maar de wegen volgen van het hart, elke weg van het hart. Daarlangs reis ik en de enige echte uitdaging is om de weg te volgen tot het eind. Langs de weg van het hart kijk ik rond en rond, ademloos. - Don JuanDe lessen van don Juan is het Castaneda, C.- De Lessen van Don Juan (1968, Bezige Bij) 270 blz - 1989 - Zwart-wit tekening op voorkant - Bezige Bij - 17,5x 12,0 x cm - NEDERLANDS Bestel eenvoudig online: De lessen van Don Juan (paperback) door Carlos Castaneda (Paperback 2005 Servire 286 pagina's) ISBN 9789021583020 - Don Juan De lessen van don Juan is het verslag van Castaneda's wonderbaarlijke kennismaking met een magische wereld waarin hij vele beproevingen ondergaat. Het verhaalt van zijn eerste stappen op weg naar meesterschap, met het doel om de geheime kennis van het Yaqui-sjamanisme te verwerven. Castaneda: de lessen van don juan. 5 5 x gezien 0 0 x bewaard sinds 29 apr. '20, 12:48. Bewaar. Bekijk de video Grote foto's € 6,00. Levering Ophalen of Verzenden. Castaneda: de lessen van don juan € 6,00. 5 5 x gezien 0 0 x bewaard sinds 29 apr ... De lessen van Don Juan online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . De lessen van Don Juan de weg van het hart volgen. Carlos Castaneda . De betekenis van wat Carlos Castaneda heeft gedaan kan niet overschat worden. - The New York TimesIk kan alleen maar de wegen volgen van het hart, elke weg van het hart. Via het gebruik van hallucinogene middelen werd hij ingewijd in een andere, aparte werkelijkheid.Over deze ingrijpende verandering in zijn leven, en de zowel angstaanjagende als fascinerende mogelijkheden, heeft Carlos Castaneda een aantal boeken geschreven: De lessen van don Juan (1972), Een aparte werkelijkheid (1973), Reis naar Ixtlan (1975) en Kennis en macht (1976). Castaneda, C.- De Lessen van Don Juan(1968,Bezige Bij)-Groot. 270 blz - 1989 -Tekening in kleur op voorkant - Bezige Bij - 20x12,5x 2,5 cm - NEDERLANDS Castaneda Carlos, De Bezige Bij, Paperback, 1984, 8e druk, 265 pagina's, Nederlands, Goed...

INFORMATIE

AUTEUR
Carlos Castaneda
DIMENSIE
12,76 MB
BESTANDSNAAM
De Lessen Van Don Juan.pdf

OMSCHRIJVING

In 1960 maakte de 26-jarige antropoloog Carlos Castaneda een studiereis door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Zijn belangstelling gold vooral de geneeskrachtige planten die door de Indianen in die streek werden gebruikt. In Arizona ontmoette hij bij toeval een oude Yaqui Indiaan, don Juan geheten. Don Juan bleek iemand te zijn die over uitzonderlijke vermogens beschikte, hij was een 'man van kennis', een brujo, een tovenaar. Carlos Castaneda kwam onmiddellijk in zijn ban en was tien jaar lang zijn leerling. Via het gebruik van hallucinogene middelen werd hij ingewijd in een andere, aparte werkelijkheid.Over deze ingrijpende verandering in zijn leven, en de zowel angstaanjagende als fascinerende mogelijkheden, heeft Carlos Castaneda een aantal boeken geschreven: De lessen van don Juan (1972), Een aparte werkelijkheid (1973), Reis naar Ixtlan (1975) en Kennis en macht (1976). De lessen van don Juan is wellicht het eerste heldere boek over hallucinatoire ervaringen met de planten peyotl (Lophophora williamsii), Jimsonkruid (Datura inoxia), en een paddestoel (Psilocybe mexicana). Nuchter genoteerd, en toch van een opwindende schoonheid zijn de fantastische ervaringen die Carlos Castaneda bij de wijze Indiaan don Juan deelachtig worden.

Wil je het boek lezen?De Lessen Van Don Juan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carlos Castaneda. Lezen De Lessen Van Don Juan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN