Psychologie

Psychologie - A. Heuvelman | Fthsonline.com

...len en streven) en het gedrag van mensen ... Toekomstperspectief - Bachelor Psychologie - Universiteit ... ... . Tijdens de opleiding Psychologie krijg je een goed beeld van de wijze waarop je menselijk gedrag in kaart kan brengen en kunt behandelen. Je legt een stevig fundament als basispsycholoog, gaat aan de slag met het opzetten van diverse onderzoeken en analyseert statistische gegevens. alumna Psychologie "De kliniek waar ik werkte als officemanager, behandelde onder andere cliënten met overgewicht. Ik wilde helpen en ben een counselor/c ... Alles over Psychologie: zowel populair als wetenschappelijk ... . Ik wilde helpen en ben een counselor/coach opleiding gaan volgen. Tja, en toen wilde ik meer weten over psychologie en waarom de één gaat eten en de ander geen hap door de keel krijgt. Studeer Psychologie bij de Open Universiteit. Volledige academische bachelor- of masteropleiding. Zelfstandig, in eigen tempo, met begeleiding en structuur. De psychologie startpagina informeert u over diverse thema's die met psychologie te maken hebben. In de rechter kolom vindt u onderwerpen voor een breed publiek. In de linker kolom vindt u rubrieken die met name interessant zijn voor studenten of psychologen. De middelste kolom is geschikt voor beiden doelgroepen. Laatste update: 19 mei 2020 Bachelor Psychologie: iets voor jou? Uniek aan de Radboud Universiteit is dat je kunt kiezen tussen een volledig Engelstalig programma of een tweetalig programma . Vanaf het tweede jaar kun je een eigen leerroute samenstellen die past bij jouw interesses en het werkveld van jouw voorkeur. Guilia van Wijk. Eerstejaars. De vakken zijn in het eerste jaar heel afwisselend. Je begint met Inleiding in de Psychologie, maar al snel volgen ook de deelgebieden, zoals neuropsychologie, cognitieve psychologie en geschiedenis van de psychologie. Master Klinische psychologie; Master Levenslooppsychologie; Studiegids master psychologie 2019-2020. Studiegids master psychologie 2020-2021. S...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Heuvelman
DIMENSIE
5,56 MB
BESTANDSNAAM
Psychologie.pdf

OMSCHRIJVING

Psychologie biedt een beknopte en heldere kennismaking met de stand van zaken in de hedendaagse psychologie. In tien hoofdstukken worden fundamentele begrippen uit de psychologie behandeld. Bovendien wordt ingegaan op het individu in zijn sociale omgeving, op de ontwikkeling, de persoonlijkheid en op gedragsstoornissen en psychotherapie. In het boek komt een aantal theorieën van vooraanstaande psychologen van vroeger ter sprake. Speciale aandacht wordt geschonken aan de ontwikkelingen op het terrein van het genetisch onderzoek.

Wil je het boek lezen?Psychologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Heuvelman. Lezen Psychologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN