Slikken, kreng!

Slikken, kreng! - Pip Lou | Fthsonline.com

...zonder beroep wanneer je dagenlang mensen adviseert over wel of níét eten ... Slikken kreng - Sekszusjes TV - VPRO ... ... 'Slikken, kreng!' Goudse nachtburgemeester Malou (31) schrijft boek over haar seksleven. Malou Dusseldorp (31) had in de afgelopen jaren veel seks. Meer teksten en voorbeelden: over de schrijver(s) Pip Lou (1988) is logopedist met een specialisatie in slikproblematiek. Het zijn van een slikexpert doet het verrassend goed op Tinder. Ze is gek op whisky, doet graag aan duiken en is in 2019 verkozen tot Nach ... 'Slikken, kreng!' Goudse nachtburgemeester Malou (31 ... ... . Ze is gek op whisky, doet graag aan duiken en is in 2019 verkozen tot Nachtburgemeester van Gouda. Sperma slikken? De Sekszusjes denken al jaren dat slikken erbij hoort en dat dit van hen verwacht wordt. En dat alle mannen dit geil vinden. Maar is dit eigenlijk wel zo? In deze aflevering onderzoeken de zusjes waar dit idee vandaan komt en of dit eigenlijk wel erbij hoort. Krista heeft vooral moeite met de smaak van sperma en Marcelle is er inmiddels mee gestopt omdat de druk haar zo ... Slikken (Lat.: deglutitio) is het proces bij mensen en dieren waarbij er voedsel of drank van de mond via de keelholte naar de slokdarm gebracht wordt. Hierbij sluiten het strotklepje en de huig respectievelijk de luchtpijp en de neusholte af.. Het slikken wordt bij de mens bepaald door de slikreflex Bestel Slikken, kreng! van Pip Lou. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een bestanddeel in sperma, spermidine, doet je langer leven en voorkomt Alzheimer. Dat ontdekten Oostenrijkse onderzoekers. Langer leven De wetenschappers Tobias Eisenberg en Frank Madeo ontdekten dat spermidine ervoor zorgt dat menselijke immuuncellen langer over...

INFORMATIE

AUTEUR
Pip Lou
DIMENSIE
8,67 MB
BESTANDSNAAM
Slikken, kreng!.pdf

OMSCHRIJVING

Van je hobby je beroep maken. Daar herkennen de Virginia Woolf's, Beyoncé's, Georgina Verbaans en Peggy Guggenheims van deze wereld zich vast in.En slikexperts? Herkennen zij zich daar ook in? De mensen die je álles kunnen vertellen over slikken, slikproblemen, likken, tongen, eten, spugen en drinken. Een bijzonder beroep wanneer je dagenlang mensen adviseert over wel of níét eten. Alleen even komen kijken hoe iemand anders een bekertje water leegdrinkt. En for fucks sake, hoé moet je dan eten, als je mondhoek naar beneden hangt waardoor alles uit je mond druipt. Een potje tongen met je partner? Kan dat nog wel als de helft van je tong is weggesneden? Niet per se een beroep dat je zou koppelen aan hobby.Of… wel?Als slikexpert is het soms ALTIJD leuk om je werk mee naar huis te nemen. Zéker wanneer je een 31-jarige, vrijgezelle vrouw, met een extra-gratis mening, bent. De maatschappij van vandaag lijkt enige bescheidenheid te verwachten op het gebied van Tinderdates, seksdates, dit-zou-wel-eens-bijzonder-kunnen-zijn-dates en alles daartussen. Maar ja. Soms is het zonde om vakjargon níét te delen.Blijkt dat er een slikexpert is, die niet zo goed is in haar mond dicht houden. Niet mogen praten over seksdates. En klaar is met een maatschappij waar vrouwen daar bescheiden over moeten blijven. Slikexperts niet in alle openheid slikexperts mogen zijn. Of is het de eigen mening die ons in de weg staat?Tja. Dat heb je dan maar te slikken.

Wil je het boek lezen?Slikken, kreng! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pip Lou. Lezen Slikken, kreng! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN