Deverry saga 15 - Zilvermagier

Deverry saga 15 - Zilvermagier - Katharine Kerr | Fthsonline.com

...ga 15 - Zilvermagier Tweedehands. 19,90. Verkoop door Boekenbalie BV ... Zilvermagiër (Book, 2010) [WorldCat.org] ... . In winkelwagen K. Kerr; Deverry / 13 Steengeest Tweedehands. 19,20. De boeken van de Drakenmagiër zijn onderdeel van de Deverry-cyclus, Katharine Kerrs epische fantasy-saga die vele honderden jaren mensen- en elfengeschiedenis omvat, en vele gereïncarneerde levens telt. In dit voorlaatste deel van de cyclus worden vele vragen beantwoord, vele geheimen ontsluierd. Bijvoorbeeld... Op zoek naar artikelen van Deverry Saga? Artikelen ... Deverry 15: Zilvermagiër - FantasyWereld Webwinkel ... . Bijvoorbeeld... Op zoek naar artikelen van Deverry Saga? Artikelen van Deverry Saga koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden De deverry-reeks kenmerkt zich voornamelijk door het reïncarnatie-aspect dat in alle boeken naar voren komt. Het maakt de boeken van deel 1 t/m 15 één geheel waarbij het de lezer uitdaagt om de verschillende tijdsperioden, die op deze manier dus eigenlijk parallel verteld worden, tegelijk in zich op te nemen. Deverry 15 - Zilvermagiër. Zilvermagiër - het boek dat u nu in de handen heeft, is het laatste deel van de Drakenmagiër, tevens het laatste en vijftiende deel van de complete Devery-syclus, waarmee Katherine Kerr in de loop der jaren wereldwijd miljoenen lezers aan zich wist te binden. Aangespoord door de priesters van de valse godin Alshandra trekt het paarden volk op naar de grenzen van ... 28 aanbiedingen in mei - Koop en verk...

INFORMATIE

AUTEUR
Katharine Kerr
DIMENSIE
9,17 MB
BESTANDSNAAM
Deverry saga 15 - Zilvermagier.pdf

OMSCHRIJVING

Zilvermagiër is het laatste deel van de romanreeks die Katharine Kerr schreef over Deverry en het Westland. De verhalen van Deverry zijn onvergetelijk mooi, vol moedige avonturen, tijdloze liefde, benauwende strijd en zuivere magie. Via haar hoofdpersonen - onder wie de innemende Jill, de magiër Nevyn en de woesteling Rhodry Maelwaedd - brengt Kerr een wereld tot leven waarin liefde, eer en avontuur de grenzen van tijd en ruimte overschrijden.Aangespoord door de priesters van de valse godin Alshandra trekt het paardenvolk op naar de grenzen van het grondgebied van prins Dar. De machtigste bondgenoot van de prins is nog altijd de magie van de dweomer, gestuurd door een gezelschap van tovenaars die hebben gezworen Dar te beschermen - ze worden geleid door de elfenmeester van de magie, Dallandra... de Zilvermagiër.

Wil je het boek lezen?Deverry saga 15 - Zilvermagier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katharine Kerr. Lezen Deverry saga 15 - Zilvermagier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN