Echt contact is niet de bedoeling

Echt contact is niet de bedoeling - Connie Palmen | Fthsonline.com

...yche, en alle fictie wordt uit nood geboren ... Echt contact is niet de bedoeling van Connie Palmen | Boek ... ... . Onze ziel, onze persoonlijkheid, ons denken en beleven is tot op zekere hoogte het ... Echt contact is niet de bedoeling: lezingen en beschouwingen . Bloemlezing van een aantal essays over filosofie, psychiatrie, moraal, ideaal, boeken en het schrijven. In 2019 heeft bijna de helft van de 12- tot 16-jarige scholieren ooit alcohol gedronken. In groep 7 en 8 van het basisonderwijs heeft een op de acht leerlingen wel eens gedronken", schrijft de NOS . Volgens mij staat veel van wat wij zelf z ... Echt contact is niet de bedoeling | BoekenPlatform.nl ... . Volgens mij staat veel van wat wij zelf zo authentiek en helemaal origineel menen te voelen, van de oordelen die we vellen over anderen en over onze eigen ziel, voor het merendeel als wetten voorgeschreven en die wetten krijgen we in de vorm van verhalen binnen.´ In Echt contact is niet de bedoeling brengt Connie Palmen op even oorspronkelijke als scherpzinnige wijze een aantal uiteenlopende ......

INFORMATIE

AUTEUR
Connie Palmen
DIMENSIE
5,35 MB
BESTANDSNAAM
Echt contact is niet de bedoeling.pdf

OMSCHRIJVING

´Alle fictie is een constructie van de ziel, van ons denken, ervaren, beleven, van onze psyche, en alle fictie wordt uit nood geboren. Onze ziel, onze persoonlijkheid, ons denken en beleven is tot op zekere hoogte het resultaat van wat we er zelf van maken als van de verhalen die anderen over ons en over de wereld vertellen. Verhalen zijn verbonden met het lot van mensen. Ze zijn van invloed op de manier waarop wij zin geven aan de wereld, aan anderen en aan onszelf. Volgens mij staat veel van wat wij zelf zo authentiek en helemaal origineel menen te voelen, van de oordelen die we vellen over anderen en over onze eigen ziel, voor het merendeel als wetten voorgeschreven en die wetten krijgen we in de vorm van verhalen binnen.´In Echt contact is niet de bedoeling brengt Connie Palmen op even oorspronkelijke als scherpzinnige wijze een aantal uiteenlopende kwesties voor het voetlicht, van hart tot ziel, van filosofie tot psychiatrie, van moraal tot ideaal, maar altijd gaat het in de kern om taal, om boeken, om het schrijven. En om de manier van leven die dat met zich meebrengt.

Wil je het boek lezen?Echt contact is niet de bedoeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Connie Palmen. Lezen Echt contact is niet de bedoeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN