Inleiding in de toegepaste biostatistiek

Inleiding in de toegepaste biostatistiek - J W R Twisk | Fthsonline.com

...oek voor studenten geneeskunde en gezondheidswetenschappen, naslagwerk voor (bio)medisch onderzoek ... Vind inleiding in de toegepaste biostatistiek op ... ... . Inleiding in de toegepaste biostatistiek. Log in om toegang te krijgen. Hier inloggen Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang: Inleiding in de toegepaste biostatistiek Meer informatie. BSL Academy Physician Assistant De BSL ... Inleiding in de toegepaste Biostatistiek van Twisk - Boek & JoHo's The Analysis of Biological Data van Whitlock & Schluter - Boek & JoHo's Een bewogen fundament: De filosofische grondslagen van de bewegingswetenschappen - Boek & JoHo's Inleiding in de toegepaste biostatistiek van J.W.R. Twisk (boek, gebonden, ISBN 9789035236387). Hoewel er al veel boeken over (inleidingen in) b ... Inleiding in de toegepaste biostatistiek - J.W.R. Twisk ... ... .W.R. Twisk (boek, gebonden, ISBN 9789035236387). Hoewel er al veel boeken over (inleidingen in) biostatistiek zijn geschreven, is Inleiding in de toegepaste... Inleiding in de toegepaste biostatistiek van J.W.R. Twisk. Hardcover. Statistiek & methodologie. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Amazon.in - Buy Inleiding in de toegepaste biostatistiek book online at best prices in India on Amazon.in. Read Inleiding in de toegepaste biostatistiek book reviews & author details and more at Amazon.in. Free delivery on qualified orders....

INFORMATIE

AUTEUR
J W R Twisk
DIMENSIE
12,1 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding in de toegepaste biostatistiek.pdf

OMSCHRIJVING

Hoewel er al veel boeken over (inleidingen in) biostatistiek zijn geschreven, is Inleiding in de toegepaste biostatistiek anders. Het uitgangspunt van de uitleg van de verschillende technieken is steeds de wetenschappelijke vraagstelling. Statistiek is immers niet meer dan een hulpmiddel om een antwoord te krijgen op een wetenschappelijke onderzoeksvraag. Inleiding in de toegepaste biostatistiek is met nadruk geschreven voor de gebruiker. Dit betekent dat wiskundige afleidingen tot een minimum zijn beperkt en dat de nadruk ligt op het goed interpreteren van de resultaten van statistische analyses. Vandaar dat in de titel van dit boek nadrukkelijk het woord 'toegepast' voorkomt. Iedere uitgevoerde analyse in Inleiding in de toegepaste biostatistiek wordt vergezeld van computeroutput, gegenereerd door het statistische software programma SPSS. Er is gekozen voor SPSS omdat dit programma zeker in Nederland verreweg het meest wordt gebruikt. Inleiding in de toegepaste biostatistiek is geschreven in het Nederlands. Dit lijkt vreemd in een tijd van verregaande internationalisering, maar is voor een vakgebied als de toegepaste biostatistiek uitermate handig. De meeste studenten en cursisten vinden de materie al ingewikkeld genoeg.Inleiding in de toegepaste biostatistiek is grotendeels gebaseerd op onderwijs dat wordt gegeven in het kader van de studierichting 'gezondheidswetenschappen' van de Vrije Universiteit en het postinitieel Masteronderwijs Epidemiologie (EpidM). EpidM maakt deel uit van de afdeling epidemiologie en biostatistiek van het VU medisch centrum. Het onderwijs wordt verzorgd in samenwerking met het onderzoeksinstituut ''EMGO Instituut voor onderzoek naar gezondheid en zorg'' (EMGO+)Jos W.R. Twisk is verbonden aan de Vrije Universiteit en het VU medisch centrum, en doceert diverse cursussen in de toegepaste biostatistiek, zowel op bachelorniveau als op masterniveau.

Wil je het boek lezen?Inleiding in de toegepaste biostatistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J W R Twisk. Lezen Inleiding in de toegepaste biostatistiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN