Kolletje & Dirk - Taart met zomerkoninkjes

Kolletje & Dirk - Taart met zomerkoninkjes - Pieter Feller | Fthsonline.com

...omerkoninkjes. Denk aan je veiligheid en gezondheid ... Bureau ISBN - Kolletje en Dirk - Taart met zomerkoninkjes ... ... . Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Na Taart met zomerkoninkjes en Koning Winter valt in het water en Lentekriebels is er nu het boek over de herfst. Daarin beleven Kolletje ('het meisje met de toversokken') en haar vriendje Dirk allerlei herfstavonturen. Details Kolletje en Dirk gaan even bij mama zitten en drinken een glas limonade. Ineens rent er een rode kater de tuin in, gevolgd ... bol.com | Kolletje & Dirk - Taart met zomerkoninkjes ... ... . Ineens rent er een rode kater de tuin in, gevolgd door Doerak. De kat klimt razendsnel in een boom en Doerak Kolletje en Dirk - Taart met zomerkoninkjes BI def.indd 44 20-05-15 12:47 Kolletje & Dirk - Taart met zomerkoninkjes. Serie: Kolletje: Auteur: Pieter Feller: Voorlezer: Job Bovelander: Speelduur: 1u 10m 54s: Prijs € 6,99. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. Het is zomer en Kolletje en Dirk hebben vakantie. Ze houden een groot waterfeest in de achtertuin en alle vriendjes mogen komen. Maar een dag later ... Kolletje & Dirk - Opa en oma voor altijd jong (2016) Kolletje & Dirk - Lentekriebels (2016) Het meidenteam - Nieuwe voetbalschoenen voor Lynn (2016) Kolletje & Dirk - Koning winter valt in het water (2015) Kolletje & Dirk - Taart met zomerkoninkjes (2015) Kolletje tovert een pretpark (2014) Kolletje tovert verhalen (2014) Rafelijntje ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Feller, Pieter, Stenvert, Natascha - Kolletje en Dirk - Taart met zomerkoninkjes (inpakpapier) - Kolletje + Dirk Kolletje neemt haar rood-witte toversokken altijd overal mee naartoe. Als ze die aantrekt en haar naam 'Katharina Orselia Laetitia' zegt, gebeuren de wonderlijkste dingen. Samen met haar vriendje Dirk beleeft ze allerlei avonturen. Het is zomer en Kolletje en Dirk hebben vakantie. Ze houden een groot waterfeest in de achtertuin en alle vriendjes mo Kolletje & Dirk - Taart met zomerkoninkjes. Luister 14 dagen gratis Kolletje & Dirk - Taart met zomerkoninkjes. 4.09 45 5 Schrijver: Pieter Feller Voorlezer: Job Bovelander. Beschikbaar als audioboek. Het is zomer en Kolletje en Dirk hebben vakantie. Ze houden een groot waterfeest in de achtertuin en alle vriendjes mogen komen....

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Feller
DIMENSIE
5,89 MB
BESTANDSNAAM
Kolletje & Dirk - Taart met zomerkoninkjes.pdf

OMSCHRIJVING

Kolletje neemt haar rood-witte toversokken altijd overal mee naartoe. Als ze die aantrekt en haar naam 'Katharina Orselia Laetitia' zegt, gebeuren de wonderlijkste dingen. Samen met haar vriendje Dirk beleeft ze allerlei avonturen.Het is zomer en Kolletje en Dirk hebben vakantie. Ze houden een groot waterfeest in de achtertuin en alle vriendjes mogen komen. Maar een dag later regent het alweer. Gelukkig heeft tante Laetitia een idee: de zonnedans! Kolletje, Dirk en papa plukken aardbeien en maken een zomerkoninkjestaart. Meneer De Jong heeft meer trek in een oliebol. Oliebollen in de zomer, is dat niet een beetje gek? Dat willen Kolletje en Dirk wel eens proberen!

Wil je het boek lezen?Kolletje & Dirk - Taart met zomerkoninkjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Feller. Lezen Kolletje & Dirk - Taart met zomerkoninkjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN