Rose Harbor - Liefdesbrieven in Rose Harbor

Rose Harbor - Liefdesbrieven in Rose Harbor - Debbie Macomber | Fthsonline.com

...bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veel tijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak ... Liefdesbrieven in Rose Harbor - Debbie Macomber ... ... . Liefdesbrieven in Rose Harbor. De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veel tijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak. Ondanks goedbedoelde hints van anderen houdt Jo Marie vol dat Mark niet meer is dan een vriend. Maar dan wel een vriend aan wie ze verdacht veel denkt. De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en kl ... Liefdesbrieven in Rose Harbor | Boeken ... . Maar dan wel een vriend aan wie ze verdacht veel denkt. De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veel tijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak. Ondanks goedbedoelde hints van anderen houdt Jo Marie vol dat Mark niet meer is dan een vriend. Maar dan wel een vriend aan wie ze verdacht veel denkt… Over liefdesbrieven in Rose Harbor. De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veel tijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak. Liefdesbrieven in Rose Harbor | ISBN 9789402300741 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lees „Liefdesbrieven in Rose Harbor ook los te lezen" door Debbie Macomber verkrijgb...

INFORMATIE

AUTEUR
Debbie Macomber
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Rose Harbor - Liefdesbrieven in Rose Harbor.pdf

OMSCHRIJVING

De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veel tijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak. Ondanks goedbedoelde hints van anderen houdt Jo Marie vol dat Mark niet meer is dan een vriend. Maar dan wel een vriend aan wie ze verdacht veel denkt... Omdat hij niet graag over zichzelf praat weet Jo Marie weinig over Marks leven. Ze neemt zich voor meer over hem te weten te komen, maar eerst moet ze haar eigen verleden onder ogen zien - en ze moet ook nog drie nieuwe bezoekers verwelkomen die, net als Jo Marie tot voor kort, op zoek zijn naar nieuwe wegen in hun leven. Wat hen allemaal bindt is de zoektocht naar liefde. Maar het vereist moed om die te kunnen toelaten.

Wil je het boek lezen?Rose Harbor - Liefdesbrieven in Rose Harbor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Debbie Macomber. Lezen Rose Harbor - Liefdesbrieven in Rose Harbor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN