Trots en vooroordeel

Trots en vooroordeel - Jane Austen | Fthsonline.com

...lkaar valt, kan zich meten met dat van een detective ... Trots en vooroordeel [e-Book] - Jane Austen - (ISBN ... ... . De beroemde scherpte van Austens pen zorgt voor hoogstaande sociale komedie. Bestel Trots en vooroordeel van Jane Austen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Pride and Prejudice inzichtelijk te maken.. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Pride and Prejudice en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgek ... Pride and Prejudice (boek) - Wikipedia ... . Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op ... Recensie: Pride and Prejudice / Trots en vooroordeel van Jane Austen. Dit is echt zo'n boek waar iedereen wel eens van gehoord heeft of de film heeft gezien. Pride and prejudice is het eerste boek waarbij ik het tot het eind heb volgehouden en er oprecht van heb genoten. 'Trots en Vooroordeel' is de Nederlandse vertaling van 'Pride and Prejudice', een roman van de Britse schrijfster Jane Austen, die verscheen in 1813. Deze beroemde roman, die al vele malen succesvol verfilmd is, is nu verkrijgbaar als Dwarsligger. Voor wie een Dwarsligger nog niet kent, een Dwarsligger is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jane Austen
DIMENSIE
8,15 MB
BESTANDSNAAM
Trots en vooroordeel.pdf

OMSCHRIJVING

Elizabeth Bennet is een van de bekendste romanfiguren van Jane Austen geworden. In Trots en vooroordeel is zij de centrale figuur met haar levendige en sprankelende geest, haar gevoel voor humor en oprechte kijk op het leven. Zij woont met haar ouders en vier jongere zusters in een dorpje op het Engelse platteland. Helaas is haar vader niet vermogend genoeg om al zijn kinderen een zorgeloze toekomst te kunnen bieden. Voor mevrouw Bennet reden om uit te kijken naar rijke echtgenoten voor haar dochters. De komst van twee gefortuneerde, knappe en bovendien huwbare jongemannen niet ver van hen vandaan veroorzaakt de nodige onrust in de familie Bennet. Maar Elizabeth bewandelt liefst een eigen weg en maakt zelf keuzen. Uiteindelijk, na veel verwikkelingen, blijken zij en de gefortuneerde Darcy voor elkaar bestemd. Zij schuiven gevoelens van trots en vooroordeel bij zichzelf terzijde en besluiten samen verder te gaan.

Wil je het boek lezen?Trots en vooroordeel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jane Austen. Lezen Trots en vooroordeel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN