VEULENS OPVOEDEN

VEULENS OPVOEDEN - Gohl | Fthsonline.com

...d. 3. De veulens die niet direct benaderd werden, maar waarvan de moeder wel in contact kwam met mensen hadden achteraf een positievere houding ten opzichte van mensen ... Veulen opvoeden?? • Bokt.nl ... . De conclusie is dat je voor een goede relatie met het veulen op latere leeftijd moet investeren in de band met de merrie. De band met je veulen verloopt dus via de merrie. VEULENS OPVOEDEN De betovering die van veulens uitgaat, kunnen weinig mensen weerstaan. Maar bij het fokken en opvoeden komt meer kijken dan liefde voor paarden en romantische gevoelens. In dit praktische boek vind je wat de beste wijze van houden is vo ... Veulens opvoeden | Veldhuisen Stables Nigtevecht ... . Maar bij het fokken en opvoeden komt meer kijken dan liefde voor paarden en romantische gevoelens. In dit praktische boek vind je wat de beste wijze van houden is voor een veulen, hoe de geboorte verloopt en waar je op moet letten bij de keuze van een hengst. we hebben eens een veulen laten 'opvoeden'door de jonge dochter des huizes. die bracht haar vriendjes weer mee. dan werd geoefend in halster aan en af doen. meelopen aan een touw, voetje geven, poetsen. het is ongelofelijk. streken werden haar door de kinderen afgeleerd. het veulen werd gehoorzaam als een hond, kwam als je het riep.liep de trailer in en uit. Veulens opvoeden is altijd ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gohl
DIMENSIE
7,95 MB
BESTANDSNAAM
VEULENS OPVOEDEN.pdf

OMSCHRIJVING

VEULENS OPVOEDENDe betovering die van veulens uitgaat, kunnen weinig mensen weerstaan. Maar bij het fokken en opvoeden komt meer kijken dan liefde voor paarden en romantische gevoelens. In dit praktische boek vind je wat de beste wijze van houden is voor een veulen, hoe de geboorte verloopt en waar je op moet letten bij de keuze van een hengst. De opvoeding wordt besproken volgens de TT.E.A.M.-methode. Zonder dwang en zonder stress leert het veulen om een halster te dragen, zich te laten geleiden en zijn hoeven op te tillen; de eerste stappen naar het betrouwbare, vriendelijke rijpaard van je dromen.

Wil je het boek lezen?VEULENS OPVOEDEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gohl. Lezen VEULENS OPVOEDEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN