Brabantse Sprokkels

Brabantse Sprokkels - Ruud van Mil | Fthsonline.com

...n een door hem geschapen fictief jachtveld, Staatse Bossen, dat hij situeert ergens in Midden-Brabant ... Brabantse Sprokkels, Ruud van Mil - Hardback ... ... . Heemkundekringen/ erfgoedverenigingen, die zijn aangesloten bij Memorix Maior, de centrale database van Erfgoed Brabant, kunnen ook boeken en tijdschriften gratis mee digitaliseren.Door die documenten vervolgens vrij te geven voor publicatie, zijn die op de webpagina Brabants Erfgoed ook op te zoeken op onderwerp in de gedigitaliseerde boeken en tijdschriften. Bestel Brabantse Sprokkels van Ruud van Mil. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd T ... Brabantse Sprokkels - Ruud van Mil - 9789492108098 | Bruna.nl ... . Bestel Brabantse Sprokkels van Ruud van Mil. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Titel Brabantse Sprokkels ISBN 9789492108098 Auteurs Ruud van Mil Prijs Leverbaarheid Zoek bij de partner-boekhandels naar de leverbaarheid Nieuwe titels kunt u bestellen of in nota laten nemen bij de boekhandel (hiernaast of hieronder). Brabantse Sprokkels. Ruud van Mil (1937) schrijft in de vorm van een feuilleton verhalen over de dagelijkse gebeurtenissen in een door hem geschapen fictief jachtveld, Staatse Bossen, dat hij situeert ergens in Midden-Brabant. Hij volgt daarbij de jachtseizoenen in het jaar. In tijdloze vertellingen weet Ruud het wezen van de jacht bloot te leggen. In meeslepende, prachtig door Tammo Lukkien geïll...

INFORMATIE

AUTEUR
Ruud van Mil
DIMENSIE
4,71 MB
BESTANDSNAAM
Brabantse Sprokkels.pdf

OMSCHRIJVING

In tijdloze vertellingen weet Ruud het wezen van de jacht bloot te leggen. In meeslepende, prachtig door Tammo Lukkien geïllustreerde verhalen volgen we het wel en wee van de leden van een jachtcombinatie gedurende het jachtjaar, tijdens een winterse kleinwildjacht of een zomerse aanzit op de bok. Met trefzekere zinnen weet de schrijver de stemming van een voorjaarsochtend in het veld op te roepen, de sfeer tijdens een winterse drijfjacht of de wanhoop die een jager bevangt bij een vermeend slecht schot. Maar ook laat hij de lezer grinniken om de droge humor van de Knoest.Ruud van Mil publiceerde in 1987 zijn eerste boek waarin hij zijn eigen jachtgeschiedenis vastlegde. Van de jachtopvoeding door zijn vader tot het aantreden van zijn zoon en diens eerste schreden op het jachtpad. Inmiddels is ook één van zijn kleinzoons na het behalen van zijn jachtexamen deelgenoot in de combinatie geworden. Gedrieën beheren zij een klein jachtveld waar zijn grootvader in 1947 begon.

Wil je het boek lezen?Brabantse Sprokkels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ruud van Mil. Lezen Brabantse Sprokkels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN