Draaitabellen - Excel 2013

Draaitabellen - Excel 2013 - Johan van de Bunt | Fthsonline.com

...k, alleen voor gevorderde gebruikers. Niets is minder waar ... Cursus: Excel 2013/2016 draaitabellen - Springest ... . In dit boek van een kleine 90 pagina s staat alles wat u moet weten van draaitabellen om er goed gebruik mee te kunnen werken. Excel voor Microsoft 365 Webversie van Excel Excel 2019 Excel 2016 Excel 2013 Excel 2010 Excel 2007 Meer... Minder In draaitabellen kunt u samenvattingsfuncties gebruiken in waardevelden, om waarden te combineren uit de onderliggende brongegevens. Met Excel-draaitabellen kunt u uw gegevens goed samenvat ... Waarden berekenen in een draaitabel - Excel ... . Met Excel-draaitabellen kunt u uw gegevens goed samenvatten, analyseren, verkennen en presenteren. De gegevens in draaitabellen kunnen eenvoudig vanuit verschillende perspectieven worden bekeken. In Excel kan u een draaitabel worden aanbevolen of u kunt handmatig een draaitabel maken. Cursus Excel : go to : Index - vorige - volgende : Les 14: Draaitabellen: Een draaitabel maken : In Excel kunnen we gegevens op verschillende manieren bekijken, hiervoor gebruiken we een draaitabel. (Pivot table) We vertrekken uit ons werkblad met de verkoopcijfers voor PC en Printer van 1997 en 1998 : plaats de cursor in een lege cel van het blad Draaitabellen in Excel Blz. 3 Met de 4 vakken rechts onderaan, regel je op welke manier de gegevens uit je kolommen in het rapport terecht komen. Starten met een draaitabel Klik...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan van de Bunt
DIMENSIE
10,38 MB
BESTANDSNAAM
Draaitabellen - Excel 2013.pdf

OMSCHRIJVING

Draaitabellen - Excel 2013 is een boek van Johan van de Bunt. ISBN 9789461390097 Rond draaitabellen hangt al lang een waas van; moeilijk, alleen voor gevorderde gebruikers. Niets is minder waar. In dit boek van een kleine 90 pagina s staat alles wat u moet weten van draaitabellen om er goed gebruik mee te kunnen werken.Met draaitabellen en draaigrafieken kunt u gegevens snel, en vooral eenvoudig analyseren. Met een draaitabel kunt u in enkele minuten een krachtig, dynamisch rapport samenstellen vanuit een grote verzameling gegevens.Dit boek leert u stap voor stap een draaitabel samen te stellen. In de eerste drie hoofdstukken leert u een draaitabelrapport te maken uitn tabel, compleet met extra berekeningen en grafieken.In het laatste hoofdstuk wordt de nieuwe mogelijkheid van Excel 2013 uitgelegd; een draaitabel te maken die is samengesteld met gegevens uit meerdere tabellen.Onderwerpen in dit boek zijn onder andere;Het maken van draaitabellen op basis vann of meerdere tabellenHet aanpassen en opmaken van draaitabellenHet maken van draaitabelgrafiekenGebruik maken van dynamische tabellenFilteren met behulp van slicers en tijdslijnenGegevens vinden met voorwaardelijke opmaakDashboardDraaitabel is deel 1 van een serie van 2 boeken. Het tweede boekMaak een dashboard met Excel 2013leert u, hoe u met behulp van draaitabellen en grafieken, een dashboard kunt samenstellen met Excel 2013.

Wil je het boek lezen?Draaitabellen - Excel 2013 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan van de Bunt. Lezen Draaitabellen - Excel 2013 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN