De Nieuwe WereldOrde

De Nieuwe WereldOrde - Han Peeters | Fthsonline.com

...o mak als lammetjes. De Nieuwe Wereldorde is een bekend begrip, maar niet zo eenduidig ... Zit de Nieuwe Wereld Orde achter het corona-virus? | The ... ... . De plannen voor het creëren van een wereldregering kent vele vormen in verschillende verhalen, maar de strekking blijft wel hetzelfde: hooggeplaatste wereldleiders die in het geheim bij elkaar komen om de toekomst van onze planeet te bepalen. De nieuwe wereldorde, waar de wereldleiders het al zo lang over hebben, zál gaan komen. Cash zal worden afgeschaft en vaccinaties verplicht. Dat is geen complottheorie, maa ... Nieuwe Wereldorde (complot) - Wikipedia ... . Cash zal worden afgeschaft en vaccinaties verplicht. Dat is geen complottheorie, maar realiteit. We weten immers hoe het afloopt. Wij christenen hebben als het goed is het laatste boek gelezen. Daaronder staat de tekst 'Novus ordo seclorum', wat staat voor 'Nieuwe orde van de tijden'. Volgens McGuire woedt er al heel lang een strijd tussen christenen en de Illuminati-elite. Geheime kennis is via geheime genootschappen door de eeuwen heen doorgegeven. De namen van deze genootschappen zijn vaak veranderd, aldus McGuire. Tussen de zondebokken van de nieuwe wereldorde zitten oude bekenden. Lees verder. Reportage. Coronacrisis treft Mexicanen in de VS en hun families thuis. De coronacrisis in de VS levert grote problemen op voor mensen zonder verblijfsvergunning, zoals veel Mexicanen, én hun families in eigen land. Volgens een groeiende groep mensen wordt het jaartal 2012 genoemd als de tijd wanneer er een begin gemaakt zal worden met een nieuwe wereldorde. Het is voor christenen die in de Bijbel geloven absoluut aannemelijk dat we ons over een enige tijd in een ander tijdperk zullen bevinden. De Bijbel maakt langs profetische weg duidelijk… Al eerder hebben we aangegeven dat de steeds ingrijpendere maatregelen tegen de "klimaatverandering", de vrijheid van de mensen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Han Peeters
DIMENSIE
9,20 MB
BESTANDSNAAM
De Nieuwe WereldOrde.pdf

OMSCHRIJVING

Emile van Straten, kunsthistorisch wetenschapper en schrijver, is met zijn vriendin Jenny op wereldreis met hun zeiljacht de Davy Jones. Onderweg krijgt hij van Unesco opdracht om op de Azoren onderzoek te doen naar een gevonden document. Vanaf dat moment komen hij en Jenny in spannende avonturen terecht.Emile ontdekt de magische ruit. Een symbool dat de sleutel blijkt tot ontrafeling van wereldmysteries, zoals de piramiden, de Nazca-vlakte en Paaseiland. Emile wordt gezien als de nieuwe verlosser. Daar bedankt hij voor, want die macht heeft hij niet. Toch wordt hij tot die functie gedwongen. Voor hun veiligheid kan hij niet anders dan het serieus aan te pakken. Samen met zijn vriend Jonathan schrijft hij een manifest een nieuwe wereld met oplossingen voor problemen, waar nog niemand aan heeft gedacht.

Wil je het boek lezen?De Nieuwe WereldOrde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Han Peeters. Lezen De Nieuwe WereldOrde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN