Mijn vader lijkt op Barbapapa

Mijn vader lijkt op Barbapapa - Hermelijn van der Meijden | Fthsonline.com

...kt op Barbapapa is een boek vol hoopgevende verhalen voor wie betwijfelt of er 'meer' is ... Mijn vader lijkt op Barbapapa - Hermelijn van der Meijden ... ... . Kinderen die het zelf lezen zullen zich gesteund voelen door leeftijdsgenoten die net zulke 'vreemde' dingen zien en voelen als zij. Het lijkt of er steeds meer hooggevoelige kinderen geboren worden, die meer weten, zien, horen en/of voelen dan gemiddeld. In 'Mijn vader lijkt op Barbapapa' pr... aten dertig van deze kinderen, tussen de vijf en twaalf jaar, onbevangen over hun buitengewone ervaringswereld vol liefde, kleuren, geesten, engelen en vorige levens. Behalve de kinderen zijn ook hun ouders geïnterviewd, die de ... Mijn vader lijkt op ... Mijn vader lijkt op Barbapapa - Home | Facebook ... . Behalve de kinderen zijn ook hun ouders geïnterviewd, die de ... Mijn vader lijkt op Barbapapa. 7 juli 2016 vadersenmoeders Laat een reactie achter. Nieuwetijdskinderen zijn heel sensitief. Ze weten, zien, horen en/of voelen meer dan gemiddeld. Daarbij hebben ze vaak een sterke eigen visie en wil. Dat is voor andere mensen (ouders en onderwijzers bijvoorbeeld) niet altijd even gemakkelijk. Mijn vader lijkt op Barbapapa: portretten van nieuwetijdskinderen en hun ouders. Utrecht/Antwerpen: Kosmos-Servire, 2011. ISBN 978-90-215-4988-. Het boek Mijn vader lijkt op Barbapapa is zonder meer een van de mooiste publicaties die ik de laatste jaren onder ogen heb gekregen, zowel inhoudelijk als qua vormgeving. Hermelijn van der Meijden Mijn vader lijkt op Barbapapa. portretten van nieuwetijdskinderen en hun ouders. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen Mijn vader lijkt op Barbapapa book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Het lijkt of er een toenemend aantal kinderen geboren ... Mijn vader lijkt op Barbapapa 9789021549880. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Mijn vader lijkt op Barbapapa | ISBN 9789021549880 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hermelijn van der Meijden
DIMENSIE
3,28 MB
BESTANDSNAAM
Mijn vader lijkt op Barbapapa.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuwetijdskinderen zijn heel sensitief. Ze weten, zien, horen en/of voelen meer dan gemiddeld. Daarbij hebben ze vaak een sterke eigen visie en wil. Dat is voor andere mensen (ouders en onderwijzers bijvoorbeeld) niet altijd even gemakkelijk. Maar wie zich openstelt voor deze ¿kleine wijzen¿ en hun originele, spirituele benadering van het leven, leert een andere werkelijkheid kennen, van aura¿s, geesten en vorige levens. In dit boek vertellen kinderen en ouders onbevangen over die buitengewone belevingswereld en de obstakels waartegen ze aanlopen. De eigenheid van ieder kind is vastgelegd op sfeervolle foto¿s.

Wil je het boek lezen?Mijn vader lijkt op Barbapapa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hermelijn van der Meijden. Lezen Mijn vader lijkt op Barbapapa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN