Schijfwereld 13 - Kleingoderij

Schijfwereld 13 - Kleingoderij - Terry Pratchett | Fthsonline.com

...aal vrij. U vindt Schijfwereld 13 - Kleingoderij in PDF, ePUB, MOBI ... De boeken van Terry Pratchett op volgorde ... ... . De Schijfwereld. De Schijfwereld bestaat uit een platte schijf, gedragen door vier olifanten die op de rug van een gigantische schildpad genaamd A'Tuin De Grote staan, die door de lege ruimte op weg is. De zon van de Schijfwereld is klein en cirkelt dwars op de zwemrichting van de schildpad om het stelsel heen. Een van de olifanten moet steeds even een poot optillen om het zonnetje ongehinderd ... Kleingoderij, Terry Pratchett Kleingoderij. Deel 13 in de Schij ... Schijfwereld 13 - Kleingoderij, Terry Pratchett ... ... ... Kleingoderij, Terry Pratchett Kleingoderij. Deel 13 in de Schijfwereld - Romanserie, Utrecht, Het Spectrum, 1995, 263 blz., oorspr. titel Small Gods, vertaald door Venugopalan Ittekot. "In de badkuip der geschiedenis is de waarheid nog glibberiger dan de zeep en veel moeilijker te vinden..." naar: Terry Pratchett, Betoverkind. Schijfwereld 13 - Kleingoderij. 'Wat wil die adelaar dan met je?' vroeg Broeda. 'Hij wil me opeten.' 'Maar je bent toch een schildpad!' 'Ik ben jouw God!' In den beginne was het Woord. En het Wo...

INFORMATIE

AUTEUR
Terry Pratchett
DIMENSIE
11,30 MB
BESTANDSNAAM
Schijfwereld 13 - Kleingoderij.pdf

OMSCHRIJVING

"Wat wil die adelaar dan met je?' vroeg Broeda."Hij wil me opeten.'"Maar je bent toch een schildpad!'"Ik ben jouw God!'In den beginne was het Woord. En het Woord was: "Hé, jij daar!'Broeda is Uitverkoren. Zijn god heeft tot hem gesproken, zij het momenteel in de gedaante van een schildpadje.Broeda is een eenvoudige ziel die dan ook maar een paar dingen wil: Hij wil graag dat ze die wijsgeer niet vervolgen en dat de inquisitie hem niet gaat martelen — ook al beweert die vent dat de wereld plat is en op de rug van een schildpad door de ruimte zeilt. (Dat is wel waar, maar niet volgens het Kerkelijk dogma: de Schijf is een bol!) Waarin veel kleingodjes, grote goden, kibbelende wijsgeren, een stoomtoestel en een hongerige leeuw.Kort gastoptreden van een orang oetan.

Wil je het boek lezen?Schijfwereld 13 - Kleingoderij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terry Pratchett. Lezen Schijfwereld 13 - Kleingoderij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN