Superduif

Superduif - Esther Gerritsen | Fthsonline.com

...k niet beter op ... In Superduif heeft Esther Gerritsen de lezer direct te pakken ... Superduif | De Volkskrant ... .De elfjarige Bonnie wordt wakker en kan het niet. Ze zegt het ook tegen haar moeder: 'Ik kan het niet'. 'Want als je moeder 's ochtends voorzichtig je slaapkamerdeur opent en goedemorgen zegt, dan zeg je niet "Mama ik wil liever dood dan opstaan"', aldus Bonnie. Geschreven bij Superduif. Een goed boek dat je meeneemt in de wereld van Bonnie. Soms wat puberaal en geschreven maar ach dat is Bonnie ook. Het verhaal nam mij ... Boek - Superduif - Letterenfonds ... . Soms wat puberaal en geschreven maar ach dat is Bonnie ook. Het verhaal nam mij mee in haar wereld, soms voorstelbaar soms absurd en ook vertederend. Ik was erg benieuwd welke wending het verhaal zou nemen en wilde het (trieste) slot graag weten. Superduif book. Read 31 reviews from the world's largest community for readers. Bonnie weet al op heel jonge leeftijd dat ze voorbestemd is om uit te sti... In 2010 verscheen de roman Superduif. Hoofdpersoon Bonnie Mol is een meisje in de leeftijd dat de basisschool voor de middelbare school wordt ingeruild. Uit verlangen mensen te behoeden voor rampen beeldt zij zich in dat ze op gezette tijden in een grote duif transformeert en dan allerlei heldendaden verricht. Superduif Bonnie weet al op heel jonge leeftijd dat ze voorbestemd is om uit te stijgen boven de middelmaat. Op haar elfde springt ze over een tuinhekje, en een aantal seconden blijft ze ...

INFORMATIE

AUTEUR
Esther Gerritsen
DIMENSIE
4,94 MB
BESTANDSNAAM
Superduif.pdf

OMSCHRIJVING

Bonnie weet al op heel jonge leeftijd dat ze voorbestemd is om uit te stijgen boven de middelmaat. Op haar tiende springt ze over een tuinhekje, en een aantal seconden blijft ze zweven. Niet veel later ziet ze hoe haar lichaam transformeert tot een gigantische, oerlelijke duif. Ze beseft dat ze nu behoort tot het schaarse gezelschap helden dat onheil kan afwenden en mensen kan behoeden voor ongelukken. Na haar reddingsacties verandert ze altijd weer in het onopvallende meisje dat ze is. Haar omgeving maakt zich zorgen over Bonnies groeiende gekte, behalve haar vriendin Ine, die niet zonder hun vriendschap kan.Esther Gerritsen (1972) had haar naam als toneelschrijfster al gevestigd toen ze in 2000 debuteerde met de verhalenbundel Bevoorrecht bewustzijn. Ze werd daarmee ook direct gezien als een van de grote jonge talenten op het gebied van proza. Met de twee romans die daarop volgden, Tussen Een Persoon en Normale dagen, bevestigde de auteur de verwachtingen. De Geus publiceerde ook Toneel, een verzameling toneelteksten. In 2008 verscheen haar derde, alom geprezen, roman De kleine miezerige god.

Wil je het boek lezen?Superduif in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther Gerritsen. Lezen Superduif Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN