De droomlijst

De droomlijst - Julien Sandrel | Fthsonline.com

...lge... De droomlijst, Cargo, ISBN 9789403118604, €18,99 ook verkrijgbaar als e-book, onder andere bij bol ... De droomlijst (Rom) :: Auteur en Boek ... .com. En zie hier de filmtrailer van het boek (jaja, die bestaan tegenwoordig :- ). Tekst: Sandra Korse Foto auteur: Pascale Lourmand. LEES OOK: Nieuwe tv-serie met Philip Freriks in Parijs - herfst 2018 De droomlijst book. Read 219 reviews from the world's largest community for readers. De twaalfjarige Louis is voor de ogen van zijn moeder Thelma aangere... Het boek De droomlijst, geschreven door Julien Sandrel, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Grati ... Recensie: De Droomlijst - Chicklit ... ... Het boek De droomlijst, geschreven door Julien Sandrel, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De droomlijst is een heel aangrijpend verhaal, maar gelukkig wordt het nergens heel erg zwaar en zit er ook veel humor in het verhaal. Ik vond het echt heel erg mooi en liefdevol en heb ontzettend genoten van dit boek; met een lach en een traan! Ik had geen enkele zin meer om mijn vroegere leven voort te zetten. De twaalfjarige Louis is voor de ogen van zijn moeder Thelma aangereden door een vrachtwagen. Hij ligt in coma in het ziekenhuis, en volgens de artsen is de kans op herstel nihil. Ze besluiten om het nog vier weken aan te zien, hopend op een medisch wonder. Thelma is ontroostbaar. Wanneer ze vervolgens thuis onder het bed van haar zoon een klein boekje vindt waarin hij zijn dromen heeft ... Winactie (afgelopen): De droomlijst - Julian Sandrel Winactie Deze keer verloot ik een prachtige en ontroerende roman die ik van uitgeverij Cargo weg mag geven: De droomlijst van Julian Sandrel . De droomlijst Julien Sandrel. De twaalfjarige Louis is voor de ogen van zijn moeder Thelma aangereden door een vrachtwagen. Hij ligt in coma, en volgens de artsen is de kans op herstel nihil. Ze besluiten om het nog vier weken aan te zien, hopend op een medisch wonder. De droomlijst. Leen deze versie. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2019 Kenmerken 1 daisy-rom (05 uur, 32 minuten) (vrouwenstem), geluid Aantekening Vert. van de oorspr. boekuitgave La chambre des merveilles. - Paris : Calmann-Lévy, ©2018 Nederlands gesproken Bestel De droomlijst van Julien Sandrel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De twaalfjarige Louis is voor de ogen van zijn moeder Thelma aangereden door een vrachtwagen. Hij ligt in coma, en volgens de artsen is de kans op herstel nihil. Ze besluiten om het nog vier weken aan te zien, hopend op een medisch wonder. Thelma is ontro De droomlijst en Stedevaart. Bettie vertelt over De droomlijst, van de Franse schrijver Julien Sandrel: 'Nadat haar twaalfjarige zoon Louis is aangereden door een vrachtwagen en op de IC in coma ligt, verlaat Thelma het ziekenhuis en gaat ze op zijn kamer zitten. Aan alles kleeft een herinnering en alles waar ze zich aan ergerde, lijkt nu futiel....

INFORMATIE

AUTEUR
Julien Sandrel
DIMENSIE
6,60 MB
BESTANDSNAAM
De droomlijst.pdf

OMSCHRIJVING

De twaalfjarige Louis is voor de ogen van zijn moeder Thelma aangereden door een vrachtwagen. Hij ligt in coma in het ziekenhuis,en volgens de artsen is de kans op herstel nihil. Ze besluiten om het nog vier weken aan te zien, hopend op een medisch wonder.Thelma is ontroostbaar. Wanneer ze vervolgens thuis onder het bed van haar zoon een klein boekje vindt waarin hij zijn dromenheeft opgeschreven – een bucketlist met bijzondere wensen, zoals het volgen van een voetbalclinic, een tattoo laten zetten, of eendruk kruispunt in Tokio oversteken – besluit Thelma om de dromen van Louis te realiseren. Maar dan komt ze bij de moeilijkste wens:mijn echte vader vinden.

Wil je het boek lezen?De droomlijst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julien Sandrel. Lezen De droomlijst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN