Dodenrijk 1-3 - De Dodenrijk-serie (3-in-1)

Dodenrijk 1-3 - De Dodenrijk-serie (3-in-1) - Amanda Stevens | Fthsonline.com

...tuur en romans. De Dodenrijk-serie (3-in-1) | ISBN 9789402532951 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De Dodenrijk-serie (3-in-1) - Amanda Stevens ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dodenrijk 1-3 - De Dodenrijk-serie (3-in-1) is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Dodenrijk 1-3 - De Dodenrijk-serie (3-in-1) PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Dodenrijk 1-3 - De Dodenrijk-serie (3-in-1) Op zoek naar artikelen van Amanda Stevens? Artikelen van Amanda Stevens koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Dodenrijk 3 - Schemerzone. Vanavond heb ik een grens overschreden, en als vader ... bol.com | Dodenrijk 3 - Schemerzone (ebook), Amanda ... ... .com Snel in huis Veelal gratis verzonden Dodenrijk 3 - Schemerzone. Vanavond heb ik een grens overschreden, en als vader gelijk heeft, is terugkeren onmogelijk... Als Amelia Gray tegen haar zin... De Dodenrijk-serie (3-in-1). Amelia Gray ziet geesten. Haar vader heeft haar geleerd om zich aan vier regels te houden zodat ze veilig zou zijn, maar ze dat heeft ze niet gedaan. Nu zit het kwaad achter haar aan. (1) DE CRYPTE - Een jonge vrouw is op gruwelijke wijze vermoord en achtergelaten in een graf dat niet het hare is. Voor rechercheur John Devlin, die op de zaak wordt gezet, roept ... De Dodenrijk-serie (3-in-1) door Amanda Stevens. Dodenrijk (Book 1-3) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Dodenrijk 1-3 - De Dodenrijk-serie (3-in-1) is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Dodenrijk 1-3 - De Dode...

INFORMATIE

AUTEUR
Amanda Stevens
DIMENSIE
6,15 MB
BESTANDSNAAM
Dodenrijk 1-3 - De Dodenrijk-serie (3-in-1).pdf

OMSCHRIJVING

Amelia Gray ziet geesten. Haar vader heeft haar geleerd om zich aan vier regels te houden zodat ze veilig zou zijn, maar ze dat heeft ze niet gedaan. Nu zit het kwaad achter haar aan. Deel 1 DE CRYPTE - Een jonge vrouw is op gruwelijke wijze vermoord en achtergelaten in een graf dat niet het hare is. Voor rechercheur John Devlin, die op de zaak wordt gezet, roept vooral de plek waarop ze is aangetroffen vragen op. Een historisch kerkhof in Charleston, dat al tientallen jaren niet meer wordt gebruikt. Waarom heeft de moordenaar haar juist daar begraven? En waarom in het graf van een veertienjarig meisje dat lang geleden aan roodvonk overleed? Hij besluit de hulp in te roepen van Amelia Gray. Zij restaureert historische begraafplaatsen en kent de situatie op het kerkhof goed. Daarnaast is zij de enige die iets kan zeggen over de symbolische betekenis van de inscripties op het graf - teksten waarvan Devlin hoopt dat ze hem naar de dader zullen leiden. Amelia, die van kinds af aan vertrouwd is met de geesten die onder de mensen dwalen en jong geleerd heeft ze op een afstand te houden, beseft al snel dat ze zich nu op gevaarlijk terrein begeeft. Want met de teksten leidt de moordenaar haar niet alleen naar de andere slachtoffers die hij heeft gemaakt, hij lokt haar ook in een val. Omdat zij - door haar gave - zijn uiteindelijke doelwit is... Deel 2 GRAFSTILTE - Als ze nog maar net bekomen is van de gruwelijke ervaringen bij haar vorige opdracht, wordt Amelia Gray gevraagd voor een nieuwe begraafplaatsrestauratie, ditmaal in Asher Falls. Maar vanaf het begin heeft ze het gevoel dat deze opdracht een dekmantel is en dat ze met een heel ander doel naar Asher Falls is gelokt. Een gevoel dat wordt versterkt wanneer blijkt dat er naast het te restaureren kerkhof nog een begraafplaats bestaat - diep verzonken op de bodem van een meer - en Asher Falls zelf zo goed als verlaten blijkt. Dan stuit ze op nog iets vreemds: één enkel graf - midden in een laurierbos en ogenschijnlijk liefdevol onderhouden. Waarom ligt dat daar? Al snel wordt haar duidelijk dat ze het nooit had mogen vinden. Ze heeft voortdurend het gevoel dat ze in de gaten wordt gehouden, en bovendien probeert iemand haar bang te maken. Blijkbaar heeft ze met haar ontdekkingen iets duisters opgerakeld... Deel 3 SCHEMERZONE - Als Amelia tegen haar zin betrokken raakt bij het onderzoek naar de moord op een rechercheur, komt ze John Devlin ook weer tegen. Ze is nog steeds gek op hem, maar ze weet dat ze, door contact met hem te hebben, met krachten te maken krijgt die levensgevaarlijk voor haar zijn. Afstand houden, dus! Tot ze tijdens haar speurtocht naar de moordenaar verdwaalt in een waar doolhof van zwarte magie en raadselen, en John de enige is die haar kan helpen. Noodgedwongen laat ze hem weer toe in haar leven... Deze boeken zijn afzonderlijk te lezen en zijn ook los verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Dodenrijk 1-3 - De Dodenrijk-serie (3-in-1) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Amanda Stevens. Lezen Dodenrijk 1-3 - De Dodenrijk-serie (3-in-1) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN