Mijn eerste moord

Mijn eerste moord - Martin Michael Driessen | Fthsonline.com

...us' van Theodor Storm. Vergelijken - Mijn eerste moord - Boek M ... Scheltema | Mijn eerste moord, M. Driessen ... . Driessen (9028282203) ISBN: 9789028282209 - Het Boek Mijn eerste moord (9028282203) geschreven door M. Driessen bestel je op bruna.nl! De verhalenbundel 'Mijn eerste moord' bevat de schitterende novelle 'Een… De verhalenbundel 'Mijn eerste moord' bevat de schitterende novelle 'Een ware held' en een reeks korte verhalen, naast de prachtige vertaling van de weemoedige negentiende-eeuwse noodlotsnovelle 'Aqua Submersus' van Theodor Storm. De kortere vertellingen van Driessen tonen in gecomprimeerde ... 'Mijn eerste moord' behoort tot het puikje van Nederlandse ... ... . De kortere vertellingen van Driessen tonen in gecomprimeerde vorm wat de lezer van hem gewend is: zorgvuldige en krachtige plots in schitterende taal vervat. Deze ... Maar na mijn eerste moord bleek ik zwanger te zijn. Niets aan de hand, met een dikke buik kun je best nog op een toetsenbord rammen. Totdat bij een echo bleek dat mijn zoontje net als ik met een schisis ter wereld zou komen. Dat is een heel verhaal, en om die reden (nou, dat is niet helemaal waar) heb ik dat in boekvorm gegoten. Mijn eerste moord Korenmaat, 2018. Formaat: 15 x 21 cm Aantal pagina's: 4 Oplage: 100 exemplaren € 9. Te verkrijgen in de webwinkel van de Hof van Jan (www.hofvanjan.nl) Martin Michael Driessen: Mijn eerste moord De verhalenbundel 'Mijn eerste moord' bevat de schitterende novelle 'Een ware held' en een reeks korte verhalen, naast de prachtige vertaling van de weemoedige negentiende-eeuwse noodlotsnovelle 'Aqua Submersus' van Theodor Storm. mijn eerste moord lezen nieuws novelle recensie verhalenbundels . Recensie 'Mijn eerste moord en andere verhalen' van Martin Michael Driessen. december 18, 2018 december 19, 2018 Marjet Maks dood, doodgaan, marjet maks, Martin Michael Driessen, mijn eerste moord, recensie, uitgeverij van oorschot, verhalenbundel. Moord. Close- °-files / -km ... Eerste paal de grond in voor Holocaustmonument in Amsterdam Vuurwapens en handgranaten Vier verdachten vast om ... CUIJK/NIJMEGEN - Doodsangsten heeft hij doorstaan, de 28-jarige Cuijkenaar. ,,Een van de daders zei de hele tijd: 'jij wordt mijn eerste moord als je niet rustiger aan gaat doen'. Ik heb de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Michael Driessen
DIMENSIE
12,8 MB
BESTANDSNAAM
Mijn eerste moord.pdf

OMSCHRIJVING

De verhalenbundel Mijn eerste moord bevat de schitterende novelle Een ware held en een reeks korte verhalen, naast de prachtige vertaling van Theodor Storms Aqua Submersus - een pijnlijk romantisch relaas met droevige afloop. De kortere vertellingen van Driessen tonen in gecomprimeerde vorm wat de lezer van hem gewend is: zorgvuldige en krachtige plots in schitterende taal vervat. Deze rijk geschakeerde bundel completeert het beeld van Driessen als een veelzijdig modern schrijver met een tijdloze thematiek en toon.

Wil je het boek lezen?Mijn eerste moord in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Michael Driessen. Lezen Mijn eerste moord Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN