Verbaal judo

Verbaal judo - Hennie de Kler | Fthsonline.com

...ffect. Na het lezen van dit boek bent u in staat om een (onbedoelde) verbale aanval te herkennen, elegant op te vangen en om te buigen naar een constructief gesprek ... Verbaal - 15 definities - Encyclo ... . Verbal Judo Institute has equipped over a million individuals with the necessary skills to redirect behavior and generate voluntary compliance. Increasing personal safety and enhancing professionalism are the primary goals of our training. We offer several courses specifically designed to meet the needs of a diverse clientele. Verbaal judo leert je de basisprincipes van een gesprekstechniek die op e ... Assertief communiceren: verbaal judo - Nooit meer met je ... ... . We offer several courses specifically designed to meet the needs of a diverse clientele. Verbaal judo leert je de basisprincipes van een gesprekstechniek die op een prettige en relatief eenvoudige wijze bedekte aanvallen kan neutraliseren. Die techniek is afgeleid van de principes van oosterse vechtsporten: soepel meebewegen met je tegenstander en soms helemaal uit het 'gevecht' stappen. Assertief communiceren: verbaal judo ... Want hoe aardig zo'n opmerking ook lijkt, het is toch een bedekte verbale aanval. Hoe kun je je daar nu op een goede manier tegen verweren? Ben je over het algemeen tevreden over de manier waarop je communiceert en samenwerkt met anderen? Wil je écht oefenen met ... 14 | VERBAAL JUDO i oed o e dgeijk ee eder van ons al bovenenoemde invloeden op een andere manier ervaren aar al die kleine plukjes erernis hebben el een sluipende invloed op ons elbevinden lke keer dat e verbaal eweld sinaleren, openlijk o bedekt, eet ons dat een e-spannen evoel ee spannin roept ook een soort sluimerend anstevoel op p Verbaal judo is afgeleid van de principes van oosterse vechtsporten. Het is een effectieve en elegante verdedigingskunst met een preventief effect. Na het lezen...

INFORMATIE

AUTEUR
Hennie de Kler
DIMENSIE
11,16 MB
BESTANDSNAAM
Verbaal judo.pdf

OMSCHRIJVING

Verbaal judo 1e druk is een boek van Hennie de Kler uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058716606 Wie heeft dat nu niet? Plotseling met je mond vol tanden staan. Door een vraag of opmerking die op het eerste gehoor redelijk overkomt, maar die toch wat onderhuidse kriebels veroorzaakt. Want hoe aardig zo'n opmerking ook lijkt, het is toch een bedekte verbale aanval. Merkt u de ondertoon in opmerkingen als:* Iedereen weet, dat je voor een dergelijk plan goed beslagen ten ijs moet komen.* Juist jij zou je toch moeten realiseren dat er heel wat uren oefening nodig zijn voor een goed resultaat.* Als je echt om me geeft, zou je me dit niet aandoen!We signaleren deze aanvallen, bewust en/of onbewust. Ze hebben een negatief effect op hoe we ons voelen en op de goede verstandhouding met onze collega's, vrienden, familieleden en partners. Ieder wil zich graag verweren tegen dit soort aanvallen. Maar in de praktijk blijkt dat knap lastig, omdat u zich snel door de schurende ondertoon laat besmetten.'Verbaal judo' leert u de basisprincipes van een gesprekstechniek die op een prettige en relatief eenvoudige wijze bedekte aanvallen kan neutraliseren. 'Verbaal judo' is afgeleid van de principes van oosterse vechtsporten. Het is een effectieve en elegante verdedigingskunst met een preventief effect.

Wil je het boek lezen?Verbaal judo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hennie de Kler. Lezen Verbaal judo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN