De man achter de crimineel

De man achter de crimineel - Cora Frowijn | Fthsonline.com

...el van Cora Frowijn;;Nathalie Vet. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De man achter de crimineel book ... De man achter de crimineel - Bibliotheek.nl ... . Read 2 reviews from the world's largest community for readers. 30 gedetineerden vertellen openhartig over hun verleden E... De man achter de crimineel. 30 verhalen van gedetineerden. Nathalie Vet; Cora Frowijn In De man achter de crimineel laten schrijfsters Cora Frowijn en Nathalie Vet, zelf werkzaam in een justitiële omgeving, 30 criminelen aan het woord over hun leven. Ex-crimineel 'Jan de Man' vertelt in nieuwe podcastserie over zijn verleden. BREDA - Wie hij is zullen we niet te hor ... Boek: Cora Frowijn & Nathalie Vet - De man achter de crimineel ... . Ex-crimineel 'Jan de Man' vertelt in nieuwe podcastserie over zijn verleden. BREDA - Wie hij is zullen we niet te horen krijgen. En als het goed is komen zijn oude compagnons er ook niet achter. De man achter de crimineel van Cora Frowijn kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789078905431. Bestel De man achter de crimineel Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies In dit boek spreken geen derden over daders, de daders spreken namelijk zelf. Cora Frowijn en Nathalie Vet, beiden werkzaam als groepsleidsters in een Zeer Beperkt Beveiligde Inrichting in Rotterdam, hebben dertig criminelen naar hun leven gevraagd. Hoe verschillend hun verhalen ook zijn, telkens maken we kennis met de man achter de crimineel. De Man achter de Crimineel - Cora Frowijn en Nathalie Vet (2010) mijn stem. 3,50 (1) 1 stem . Nederlands Verhalenbundel Waargebeurd . 226 pagina's Eerste druk: De Brouwerij, Maassluis (Nederland) Zware criminelen spreken openhartig over de achtergrond van hun daad. In dertig verhalen zijn doodslag, ... Een kijkje achter de tralies... Zware criminelen sp...

INFORMATIE

AUTEUR
Cora Frowijn
DIMENSIE
8,24 MB
BESTANDSNAAM
De man achter de crimineel.pdf

OMSCHRIJVING

Een kijkje achter de tralies... Zware criminelen spreken openhartig over de achtergrond van hun daad. In dertig verhalen zijn doodslag, poging tot moord, ontvoering, drugsmokkel of het lidmaatschap criminele organisaties slechts het vertrekpunt. Anders dan in reguliere misdaadboeken staat niet alleen de daad maar ook de lange weg er naar toe centraal. Van de wieg tot aan de cel krijgen we inzicht in ontspoorde levens en verkeerde keuzes met grote gevolgen.Cora Frowijn en Nathalie Vet zijn sinds de jaren '90 werkzaam in het justitiële werkveld en hebben op verschillende differentiatie afdelingen ervaring opgedaan. Zij interviewden dertig gedetineerden in een zeer beperkt beveiligde inrichting, waar de mannen binnen een re-integratietraject hun laatste strafrestant doorbrengen.

Wil je het boek lezen?De man achter de crimineel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cora Frowijn. Lezen De man achter de crimineel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN