HET INTERVIEW

HET INTERVIEW - Lidy Thijsen | Fthsonline.com

...iews af voor hun onderzoek. - Sometimes students have to take interviews for their research ... Experts interviewen | Interviewen | Rijksuniversiteit ... ... . De premier gaf een interview op televisie. Na het interview mag het publiek kiezen welke van Ruttes favoriete popnummers door pianist Erik Lensink zal worden gespeeld. De keuze valt op 'Radar Love' van Golden Earring. Het journalistieke interview is een middel om informatie te verkrijgen over een zaak, dus een (actuele) gebeurtenis of een ontwikkeling, of over een persoon. Die informatie kun je vervolgens verwerken tot een volledig interviewartikel of gebruiken ... ᐅ • "De of het interview"? | de-of-het.nl ... . Die informatie kun je vervolgens verwerken tot een volledig interviewartikel of gebruiken als illustratiemateriaal in andersoortige journalistieke artikelen zoals nieuwsberichten of opiniërende artikelen. Interviewtechnieken voor het perfecte interview - 4 tips. Gepubliceerd op 17 oktober 2013 door Bas Swaen. Laatste update op: 27 september 2019. Het is jouw eerste taak als interviewer om je respondenten vrij en open te laten praten. Soorten interviews. Gepubliceerd op 8 september 2015 door Kirsten Dingemanse. Laatste update op: 9 oktober 2018. Als je hebt besloten dat je interviews gaat houden voor je onderzoek, sta je voor het volgende besluit: welk soort interview ga je gebruiken?De belangrijkste interviewvormen zijn het gestructureerde, het semigestructureerde en het ongestructureerde interview. Ik schrijf het zelf meestal niet meteen op, omdat ik het interview even wil laten zakken. Verder werk ik niet met een recorder, omdat ik dat tijdens het schrijven van het artikel niet prettig vind werken. Maar ik kan me voorstellen dat het bij een heel lang interview handig is om het gesprek nog eens terug te luisteren. het interview zelfst.naamw. ... Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sluit het interview goed af. Bedank de informant voor zijn medewerking. Soms is het ook handig nog even te memoreren aan het doel van het interview en te vertellen wat je nu verder met de informatie gaat doen. Je kunt bijvoorbeeld beloven het verslag van het interview op te sturen. De uitwerking. Werk een interview altijd meteen uit! Welkom in de schatkamer van het lange interview. Een traditie sinds 1986: gerenommeerde interviewers en even zo beroemde (of beruchte) gasten laten zich drie uur lang opsluiten in een studio. Het interview: een gesprek vol vragen en antwoorden Als het op interviews aankomt, zijn er verschillende vormen. Zo heb je achtergrondinterviews, nieuwsinterviews, portretterende en profilerende interviews. Deze kunnen op...

INFORMATIE

AUTEUR
Lidy Thijsen
DIMENSIE
4,83 MB
BESTANDSNAAM
HET INTERVIEW.pdf

OMSCHRIJVING

75 jaar vrijheid.Geboren Friezin, Leids Verzetsstrijdster.Weinig was de feministische, antimilitaristische en tikkie anarchistische Sietske te veel. Meestal zonder angst en vanuit een sterke innerlijke overtuiging strijdt ze op haar manier tegen de Duitsers en later tegen onrecht in het algemeen. Op haar kamertje op het Rapenburg hield ze wapens verborgen, ze deed mee met overvallen, redde een jonge Leids verzetsstrijder uit het beruchte Kamp Amersfoort, hielp haar minnaar uit de SD- Weteringschansgevangenis in Amsterdam, en zette met behulp van enkele Leidenaars een clandestien kindertehuis op aan de Witte Singel. Daden waarvan weinigen weten. Daden die leidden tot onze vrijheid. Dit portret is een ode aan de stad van de vrijheid, Leiden. Het is een ode aan alle Leidse verzetsstrijders, een eerbetoon aan alle vrouwen in het verzet, in welke tijd dan ook. Èn een eerbetoon aan de vergeten verzetsheldin, Sietske Buiteveld, getrouwd Piena.

Wil je het boek lezen?HET INTERVIEW in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lidy Thijsen. Lezen HET INTERVIEW Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN