Spiegels van de ziel

Spiegels van de ziel - Kahlil Gibran | Fthsonline.com

...©cquer-Sommige deskundigen die voor hun werk gezichten bestuderen, hebben waargenomen dat de ogen de spiegels van de ziel zijn, omdat ze het meest oprechte deel van het gezicht zijn ... SPIEGELS VAN DE ZIEL | Trouw ... . We hebben bijvoorbeeld, in tegenstelling tot onze mond, geen controle over onze ogen. ... De spiegel van de ziel is een briljant, verbluffend en onthutsend boek dat ongekend diep doordringt in het probleem van het ik en het zelfbewustzijn. Via sprekende chimpansees en wetenschappelijke speculaties over bezielde machines voert het de lezer mee naar de Zwarte Doos van de verbeelding en leidt het tot inmiddels klassiek ... bol.com | Spiegels van de ziel, Kahlil Gibran ... ... . Via sprekende chimpansees en wetenschappelijke speculaties over bezielde machines voert het de lezer mee naar de Zwarte Doos van de verbeelding en leidt het tot inmiddels klassiek geworden inzichten in de peceptie van de werkelijkheid. Spiegels van de ziel is voor mij een van de mooiste boeken die ik ooit las. Mooi, omdat ik continu wegmijmerde terwijl ik het las. Het boek is zeker geen boek om even snel door te lezen. Het is geen lichte kost. De verhalen kun je vanuit verschillende invalshoeken bekijken en kunnen zo veel gedachtengoed opleveren. 'Ogen zijn de spiegels/poorten van de ziel' = De levensvreugde (de ziel dus) in iemands ogen zien. Als ie in iemands ogen kijkt, dan ben je daadwerkelijk in iemands ziel aan het kijken: dat is wie die persoon werkelijk is, als je door alle conditioneringen heen kijkt. In deze tentoonstelling staat de private wereld van de 19de-eeuwse Nederlandse kunste...

INFORMATIE

AUTEUR
Kahlil Gibran
DIMENSIE
6,80 MB
BESTANDSNAAM
Spiegels van de ziel.pdf

OMSCHRIJVING

De verhalen, sprookjes, parabels en gedichten van Kahlil Gibran, vooral De profeet, behoren tot de meest gelezen en geliefde van de moderne tijd. Gibran kan zonder twijfel de voorloper en inspirator genoemd worden van Richard Bach (Jonathan Livingston Zeemeeuw), James Redfield (De Celestijnse belofte) en vele andere spirituele bestsellerschrijvers. Gibran overtreft hen allemaal en zijn werk zal gelezen worden lang nadat zijn navolgers vergeten zijn.

Wil je het boek lezen?Spiegels van de ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kahlil Gibran. Lezen Spiegels van de ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN