De pianobouwer

De pianobouwer - Kurt Palka | Fthsonline.com

...(vertaler), Lucie Van Rooijen ... Pianobouwer Steinway verkocht ... De pianobouwer, | 9789046820902 | Boek - bookspot.nl ... . Ludwig van Beethoven zal binnenkort niet meer klinken op de NYSE Euronext. Het fonds LVB, het tickersymbool voor Steinway & Sons, verdwijnt van de New York Stock Exchange. De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduizend populairste boeken op Hebban. De toplijst wordt elke nacht ververst. Hieronder vind je de historie van de ranking van De pianobouwer van Kurt Palka sinds november 2018. De pianobouwer Kurt Palka. Het is op een koude, heldere novem ... De pianobouwer van Kurt Palka | Boek en recensies | Hebban.nl ... . De pianobouwer Kurt Palka. Het is op een koude, heldere novemberdag in 1930 dat Hélène Giroux arriveert in het Canadese dorpje St. Homais. Een plaats waar niemand haar kent. Daar zal ze een nieuw bestaan proberen op te bouwen. Op de dag van aankomst reageert ze op de annonce van pastoor Williams en wordt ze onmiddellijk als pianiste aangenomen....

INFORMATIE

AUTEUR
Kurt Palka
DIMENSIE
3,80 MB
BESTANDSNAAM
De pianobouwer.pdf

OMSCHRIJVING

1930. Het Frans Canadese dorpje St. Homais is diep onder de indruk als Helene Giroux er in haar luxe wagen arriveert. Ze neemt de leiding over het kerkkoor en speelt piano tijdens diensten. Voor de Eerste Wereldoorlog was ze eigenaar van de Noord-Franse Molnar pianofabriek; een van haar piano's staat in het kerkje. Enkele bewoners koesteren argwaan jegens de vreemde vrouw. Ze lijken gelijk te krijgen wanneer Helene wegens nieuw bewijs opnieuw aangeklaagd wordt voor moord. Tijdens de rechtszaak kan Helene niet anders dan één voor één haar geheimen prijsgeven.Palka mengt op weergaloze wijze de grote thema's van liefde, verraad, trouw, jaloezie en wraak met een schitterend vrouwenleven, zodat je diep onder de indruk achterblijft.

Wil je het boek lezen?De pianobouwer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kurt Palka. Lezen De pianobouwer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN